Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Best of the Alps - az Alpok 12 legpatinásabb üdülőhelye

2007.04.03. 2018.09.15. sielok.hu | frissítve: 2018.09.15.

A "Best of the Alps" nevű szövetség az Alpok 12 legpatinásabb üdülőhelyének összefogásával jött létre több mint 25 évvel ezelőtt. A 12 kiválasztott település az Alpok öt európai országában található, és mind az alpesi térség legjobb hírű téli és nyári üdülőhelyének számítanak.
Cortina d
Cortina d'Ampezzo
Ezek a jól ismert üdülőhelyek vezető szerepet töltenek be a turizmusban, és egyedülálló garanciát jelentenek a kiemelkedő minőségre. Emellett az egész alpesi régió nagyköveteiként is fellépnek. 12 nagyszerű, nemzetközileg is ismert és kedvelt település, amelyek többek között azzal a közös tulajdonsággal is rendelkeznek, hogy a Föld egyik legszebb vidékén fekszenek. A már több mint 25 éve létező szövetség tagjai mind nevezetes síközpontok:
Ausztria (4) Kitzbühel | Arlberg | Seefeld | St. Anton am Arlberg
Németország (1) Garmisch-Partenkirchen
Olaszország (1) Cortina d'Ampezzo
Franciaország (2) Chamonix | Megéve
Svájc (4) Davos | Grindelwald | St. Moritz | Zermatt

A "Best of the Alps" elnevezés a szövetséghez tartozó, a sí- és hegyi üdülés terén úttörő szerepet játszó települések példamutató és hagyományőrző vendégszeretetének márkajegye. Valamennyi településen igaz: az egyedülálló hegyvidék és a varázslatos természeti környezet tökéletes összhangban van a modern nyári és téli üdülés követelményeivel. A "Best of the Alps" jelzőt azonban tökéletes megközelíthetőségük, változatos kulturális kínálatuk és nem utolsó sorban mitikus hegyeik - Dolomitok, Mont Blanc, Matterhorn, hogy csak néhányat említsünk - miatt is megérdemlik. Természetesen magától értetődik, hogy ezek az alpesi települések számtalan, valamennyi kategóriában rendelkezésre álló szálláshelyet és feledhetetlen gasztronómiai élményeket kínálnak.

Chamonix, Franciaország
Chamonix, Franciaország
Kapcsolódó link: www.bestofthealps.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.