Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kokava témájú cikkeink

2021.12.30.
Kokava: remek hóviszonyok a határ szlovák oldalán
Kokava-Línia az egyik legdélebbi síterep Szlovákiában, közel a magyar határhoz. Közelsége és kezdőknek kifejezetten ajánlott pályái miatt sok magyar síelő is felkeresi. Videó a mostani körülményekről.
2019.01.02.
Síbusz köti össze a Losonc környéki síterepeket
Talán a szlovák határhoz közeli magyar síelőknek is érdekes lehet, hogy az új évtől kezdődően a füleki buszállomásról szombatonként rendszeresen síbuszjáratok indulnak a környék síterepeire.
2017.12.03.
Szlovákia: hidegrekord, már hat síterep üzemel
Csütörtökön Szlovákiában is szépen havazott. Érdekesség, hogy nemcsak a hegyekben, hanem az alacsonyabb részeken is. A már két héttel ezelőtt is síelhető Vrátna mellé most újabb öt síközpont csatlakozott. Marad a hideg időjárás, a hóágyúk dolgoznak, a következő hétvégén újabb terepek nyitnak.
2009.03.13.
Újabb szlovák síterepek zárnak be
Egy héttel ezelőtt még közel száz szlovák síterep tartott nyitva, ez a szám a hét elejére már nyolcvan közelébe csökkent. A bezárt síterepek között találhatóak például a Szlovák Paradicsom kedvelt pályái is; Dedinky - Mlynky és Igló.
2006.12.29.
Mától lehet síelni Kokaván (Szlovákia) is
A magyar határtól nem messze, Budapesttől 180 kilométerre található Szlovákiában Kokava, az apró, de a magyar síelők által szívesen látogatott síterep.
2005.12.23.
Ünnepi nyitvatartás Kokaván (Szlovákia)
Kokaván a képek tanulsága szerint is remek hóviszonyok fogadják a mostanában odalátogatókat. Akik az ünnepek alatt szeretnék kipróbálni a határhoz közeli síterepet, azokat a síterep minden nap 9:00 és 16:00 óra között várja.
2004.02.01.
Snowboardozni tanultunk Kokavan
Sokszínű társasággal indultunk útnak a szlovákiai Kokava felé a Karácsony előtti utolsó hétvégén...
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »