Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

La Plagne - Paradiski témájú cikkeink

2020.02.01.
Videó: helikopterrel emelték ki az ülőliften ragadt síelőket
A múlt héten műszaki hiba miatt leállt a Carella ülőlift a franciaországi La Plagne síterepén. A hegyimentőknek 86 utast kellett biztonságban lehozniuk a földre, köztük néhányat helikopterrel.
2018.12.27.
Karácsonyi csoda: 12 éves fiú túlélte a lavinát
Több szempontból is csodával határos egy 12 éves francia fiú életben maradása. A fiút lavina sodorta el, majd közel egy órát töltött a hó alatt, és nem viselt jeladót sem, hogy könnyebben megtalálhassák.
2018.01.12.
Bakancslista: éjszaka ratrakban 2400 méteren?
Érdekes szolgáltatással várja vendégeit az ismert francia síterep, La Plagne. Valószínűleg életre szóló élmény lehet kettesben eltölteni az éjszakát egy ratrakban, a csillagos ég alatt, 2400 méteres magasságban. Természetesen a ratrakot kényelmes szállássá alakították át, spártai körülményektől nem kell tartani.
2017.10.01.
Hóbiztosság garantálva: francia gleccsersíterepek
A síelés tervezésekor az egyik legfontosabb szempont a hóbiztosság. Ha gleccserterepet választunk, akkor ez szinte garantált, nézzük hol találunk ilyen síterepeket Franciaországban!
2017.03.05.
Franciaország: szelfibottal vette fel, ahogy elviszi a lavina
Ahogy arról korábban beszámoltunk az utóbbi napokban jelentős mennyiségű friss hó esett a francia Alpokban, amit sok síelő és snowboardos igyekezett kihasználni. La Plagne síterepén lavinát indított el egy síelő, amit fel is vett.
2017.03.01.
Jubileum és tavaszi sízés a francia síterepeken
Több francia síterep is kerek évfordulót ünnepelhet idén. Val Cenis, Superdevoluy és Avoriaz is az 50. születésnapját ünnepli. Saint-Gervais Mont Blanc és Alpe d’Huez pedig már 80 gyertyát fújhat el a tortán!
2016.11.26.
Kevin Rolland: itt a Fast Forward videó folytatása
Közel egy évvel ezelőtt került ki az internetre a francia Kevin Rolland látványos rövidfilmje, a Fast Forward. A nagysikerű filmnek sokan várták a folytatását, amelyre csak a múlt hétig kellett várni. Az alkotók múlt szerdán tették ki az internetre a folytatást.
2016.01.19.
Paradiski: ezért nem járnak a liftek mostanában
A francia Paradiski síterepének üzemeltetői mintha megunták volna, hogy állandóan azt kérdezik tőlük, vajon miért nem járnak a liftek az Aiguille Rouge részre (Les Arcs), valamint a gleccserre (La Plagne). Két héttel a vihar után még mindig durva a helyzet, ahogy az a közzétett képeken is látható.
2014.12.15.
La Plagne: üzembe állt a leggyorsabb francia sílift
Bár még nem az igazi a hóhelyzet Franciaországban sem, de egyre több pályán lehet már síelni és egyre több liftet tudnak beüzemelni. Mint például a Paradiski (La Plagne) új nyolcszemélyes liftjét is, amelyet az idén építettek és az előző hétvégén az első síelők már ki is próbálhatták az ország legsebesebb liftjét.
2014.12.01.
La Plagne és Megéve a legjobb francia síterepek
Számos lista lát napvilágot minden szezonban arról, hogy melyik a legjobb síterep Európában. Ezekből néhányat mi is bemutatunk. A német anyanyelvű országban készült felmérések visszatérő kritikája, hogy kihagyják a francia síterepeket. Akkor most nézzünk egy listát direktben a franciáktól, csak a franciákról!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »