Les Sybelles témájú cikkeink

TOP10 lista - A világ legnagyobb síterepei

2019.11.20. síelők.hu
A Föld leghatalmasabb síterepeinek listája változott az utóbbi években, ám az élen még mindig a franciaországi Trois Vallées áll összesen 600 km egybefüggően besízhető sípályáival.

Hatalmas lavina vágta ketté a francia falut

2019.02.05. Bata Attila
A hétvégén komoly havazás érte el a francia síterepeket. Ahogy a franciák mondják: most már nem irigykedünk az osztrákokra a sok hó miatt. Ahogy az osztrákoknál, a franciáknál sem mindig öröm a sok hó. Egy hatalmas lavina szabályszerűen kettévágott egy francia falvat Isère megyében.

Halálos lavinarobbantás egy francia síterepen

2010.03.01. Bata Attila
Sajnálatos baleset történt a hétvégén az egyik francia síterepen. Az alkalmazottak nyitás előtt a pályákat ellenőrizték, a lavinaveszélyes helyeken robbantással szüntették meg a veszélyt. Az utolsó lavina indítása előtt, eddig tisztázatlan okokból, berobbant a náluk lévő robbanószer, mindketten életüket vesztették.

Hét halálos áldozat a hétvégén Franciaországban

2009.01.26. Bata Attila
Két év óta nem zártak ilyen fekete hétvégét a francia hegyekben, mint az előző hétvégén. Összesen hét síelő vagy sítúrázó vesztette életét lavinaomlásoknak köszönhetően. A legtöbb esetben már késve érkezett a segítség és csak az áldozatok holttesteit tudták kiásni a hótömeg alól.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.