Norquay témájú cikkeink

Kanada: hórekorddal köszöntött be az október

2018.10.05. Bata Attila
Kanada nyugati részén, Alberta tartományban az emberek már hozzá vannak szokva a kora őszi és a késő tavaszi havazásokhoz, azonban ilyen korán és ilyen nagy mennyiségű havat még itt sem láttak. Calgary városában megdőlt a 24 óra alatt hullott hó mennyiségének októberi rekordja.

A havazás beindította a szezont Kanadában is

2017.11.03. Bata Attila
Szerda óta komoly havazás érte el a Calgary környéki hegyeket, amely eddig körülbelül 50 cm havat hozott a Banff Nemzeti Park felsőbb régióiban. Hétvégén Kanada is csatlakozik azon szerencsés országok közé, ahol már megkezdődött a 2017/18-as síszezon, rögtön két síterep is kinyit.

Kanadában is megkezdődött az idei síszezon

2015.11.05. Bata Attila
Az Egyesült Államok után Kanadában is folytatódik az észak-amerikai szezonkezdet. Csütörtökön és pénteken két szomszédos nyugat-kanadai síterep, Mount Norquay és Lake Louise nyitja meg kapuit a síelők előtt. Mindkét síterep a csodaszép Banff Nemzeti Parkban található.

Fekete gyémántok - Kalandozás Kanadában

2011.03.02. Pálinkás Norbert
Would you like to start your day with a double black tour? – váratlan kérdés egy enyhén havazós hétfő reggel, Kanada talán legismertebb síterepe aljában, a Lodge of the Ten Peaks névre keresztelt ipari méretű „hütte” előterében.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.