Menü ≡

Präbichl témájú cikkeink

2020.10.15.
Síszállások sulisoknak - ahol olcsón meg lehet úszni
Nincs is nagyobb buli az iskolás, egyetemista csapatok számára, mint egy közös síelés. Csapatépítő jelleggel már egész jó áron találunk olyan szállásokat, ahol nagyobb csoportokat is tudnak fogadni. Szerencsére nagy hagyománya van az ilyesminek, így nem lesz nehéz dolga annak, aki vállalja, hogy egy életre szóló élményt szervez csoportjának.
2019.01.20.
Ausztria: üzemelnek a hókáoszban bezárt síterepek
Az év első két hetében hatalmas havazást kapó síterepeken lassan visszatér az élet a szokásos medrébe. A mostani hétvégén, ha még nem is az összes lifttel, de a teljesen behavazódott stájer és alsó-ausztriai síterepek ismét vendégeket tudtak fogadni.
2019.01.09.
Präbichl: 64 magyart mentettek ki a síterepről
A stájer síterep útlezárások miatt már napok óta elérhetetlen. Tegnap délelőtt 110 vendéget mentettek ki a síterepről, köztük magyarokat. Összesen 12 helyi lakos maradt a síterepen, nekik sikerült meggyőzniük a bizottságot, hogy biztonságban vannak.
2017.12.19.
Játékosan sportos - az ezerarcú Präbichl
A Präbichl síarénában a carving és a mélyhó szerelmesei, freerider-ek, profik, kezdők, mini sízők - a kicsiktől a szeniorokig minden korosztály megtalálja a számára ideális pályákat, így az egész család együtt élvezheti a síelés felszabadító élményét.
2017.11.30.
Eladó egy 8 szobás panzió Präbichlben
Eladó egész évben jól hasznosítható, kiváló hozamot biztosító 8 szobás panzió és 50 fős étterem, Ausztria egyik családok és iskolás csoportok által legkedveltebb síterepén, Präbichl-ben. Az épület nettó alapterülete 500 nm, a hozzátartozó telek 1534nm, az épület lakórésze 2012-ben teljes körű felújításon esett át.
2017.11.22.
Ezek a fejlesztések lesznek Stájerország síterepein
Jöhet a tél, Stájerország már felkészült arra, hogy fogadja a vendégeit. Az idei téli szezonra is több millió eurót fektettek be Stájerországban, hogy még jobb feltételeket kínáljanak a vendégeknek a téli üdüléshez. A fejlesztések érintik a felvonókat, sípályákat és a hóágyúrendszereket is.
2017.10.11.
Közös síbérlet Murautól Semmeringig
A magyarok körében is nagyon népszerű kelet-ausztriai síterepek közös bérlettel jelentkeznek az előttünk álló szezonban. Jó hír, hogy a Mur-Mürz Top Skipass névre keresztelt új bérletből nemcsak szezonbérletet, hanem többnapos jegyeket is lehet váltani az egymáshoz relatíve közel található síterepekre.
2016.10.08.
Jégbe fagyott menedékház Stájerországban
Az elmúlt időszak szélsőséges időjárása különös formákat hozott létre a stájer Reichenstein környékén (Eisenerz, Präbichl). A 2000 méter feletti menedékház olyan képet fest akár egy antarktiszi kutatóállomás.
2015.07.22.
Nyári élmények Präbichlben: via ferráta és rafting
Ausztria hegyvidékeit főként télen lepik el a magyar vendégek, azonban az utóbbi néhány évben szerencsére már nyáron is elkezdtük felfedezni, mennyi sok látnivaló és élmény vár ránk a szomszédban.
2015.05.18.
Aktív üdülés nyáron a stájerországi Präbichlben
Präbichl, egy idegenforgalmi szempontból nagyon dinamikusan fejlődő alpesi falucska. A turista forgalomnak szinte 100 %-át magyar vendégek adják, nemcsak a téli síszezonban, hanem immár nyári időszakban is.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »