Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Sedrun - Andermatt - Nätschen - Gütsch - Oberalp témájú cikkeink

2021.11.04.
Hórekord után újabb síterepek nyitnak Svájcban
Ezen a héten már Svájcban is a második körét futja a havazás. Csak a második havazásból 40-70 cm friss hó érkezhet péntekig a svájci hegyekbe. A korai tél miatt több síterep is kinyithat a következő hétvégén.
2018.11.02.
Svájci síterepek: nyitás és zárás a nagy havazás után
A nagy havazások általában jót és rosszat is jelentenek a síterepeknek. Ha pont az a hómennyiség érkezik meg, ami a nyitáshoz szükséges, akkor nagy az öröm. Ha már üzemel a síterep, és a hóvihar miatt be kell zárni ideiglenesen, akkor már más a nagy havazás megítélése.
2018.03.05.
Andermatt: fontos síliftet adtak át a hétvégén
A svájci Andermatt síterepe, vagyis most már pontosabban Andermatt-Sedrun fontos mérföldkőhöz érkezett az előző hétvégén. Hosszas tervezés és az időjárás miatt az építkezésben kisebb-nagyobb csúszások után végre átadták a két oldalt, legalább is egyirányban, összekötő síliftet.
2016.05.26.
Szerdán adják át a világ leghosszabb vasúti alagútját
Nagyszabású ünnepi ceremónia keretében 2016. június 1-jén adják át Svájcban a világ leghosszabb és legmélyebb vasúti alagútját. A Gottardo 2016 névre keresztelt gigaprojekt fontos mérföldkő Európa tranzitközlekedésében. A megnyíló 57 km-es Gotthard-alagút a síelők számára is előnyökkel jár.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »