Menü ≡

Ski Arena Seefeld - Mösern - Gschwandtkopf témájú cikkeink

2019.02.19.
Északisí-vb: hat magyar az ausztriai világversenyen
A női 5 és a férfi 10 kilométeres klasszikus stílusú sífutó verseny szerdai selejtezőjével kezdődik meg az északi sí világbajnokság az ausztriai Seefeldben, ahol két sportágban hat magyar áll rajthoz.
2018.11.12.
Tirol: tavalyi hóból épített pályák nyitnak és zárnak
Kitzbühelben már elég korán, október 13-án megkezdődött a síszezon. Akkor a tavalyról elrakott hóból lehetett síelni a Restelkogel környékén. Két héttel később a versenyről is híres Hahnenkamm oldalában hasonló módon nyitottak pályát, amelyet a hétvégén kénytelenek voltak bezárni.
2017.10.13.
Tiroli népszavazás a 2026-os olimpia rendezéséről
Innsbruck lehetne az első város, ahol három téli olimpiát is rendeztek. A város úgy döntött, hogy megpályázza a 2026-os játékok rendezését, de előtte népszavazást tartanak a rendezésről október 15-én. Túl sok pénzt nem akarnak költeni a rendezésre.
2016.11.28.
GPS tévedés: rossz címre szállították ki a ratrakot
Biztos nem az első eset a történelemben, amikor több települést is hasonlóan hívnak, és a rosszat választjuk ki a GPS-szel. Ez történt egy német cég sofőrjével is, aki a tiroli hegyek helyett a németországi tengerpart közelébe szállította a ratrakot, ahol sok hasznát nem vehették.
2015.11.13.
Seefeld: sífutás napsütésben a tavalyi havon
Egyre több síterepen gondolnak arra, hogy minél hamarabb kellene megkezdeni a következő szezont. Ennek legtöbbször csak egy akadálya lehet, ha nem esik elég hó a szezon előtt. Ennek megelőzésére az egyik legjobban elterjedt módszer az un. snow farming, vagyis az előző szezon havának eltárolása.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »