St. Jakob im Walde témájú cikkeink

St. Jakob: a hóbiztos, család- és pénztárcabarát síterep

2022.11.25. síelők.hu
St. Jakob im Walde síterepén a gyermekek az igazi sztárok! A négy kilométernyi, összesen 6 sípályából álló családi síközpont hóbiztosságát hóágyúk garantálják. A kedvező árak is miatt is családbarátnak minősül ez a kis síterep, mindez csak 70 km-re a magyar-osztrák határtól!

Öt szánkópálya tipp, Budapesttől max. öt óra autózásra

2021.12.09. síelők.hu
Fontos leszögezni, hogy mint itthon, mint pedig külföldön csak az arra kijelölt helyen szabad szánkózni! Mivel a szánt jóval nehezebb irányítani, mint a sílécet, ezért általában enyhébb, "kék" pályának megfelelő meredekségű, sípályától gondosan elkerített lejtőket szoktak erre a célra kijelölni. Íme néhány tipp, hogy merre érdemes menni, ha nem szeretnénk sokat utazni néhány jó csúszásig.

Sorra nyitnak a határhoz közeli osztrák síterepek

2021.12.07. Bata Attila
Amíg nem lehet szállást foglalni turisztikai célból, addig maradhat az egynapos kirándulás egy határhoz közeli osztrák síterepre. A síeléshez Ausztriában most a 2G-szabályoknak megfelelő igazolás (oltottak és betegségből felépültek) kell és kötelező a maszk viselete a zárt felvonókon.

Miért ajánljuk a sífutást a hölgyeknek?

2012.11.09.
A sífutás, ez a csaknem meditatív mozgásforma az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb népszerűségnek örvend és lassan igazi tömegsporttá növi ki magát. Az utóbbi években a sportág egyre kedveltebbé vált a hölgyek körében.

Vas megyei Alpesi Síbajnokság és Diákolimpia

2012.01.20.
Az előző évekhez hasonlóan idén is a jogllandi St. Jakob im Walde síterepen kerül megrendezésre a Vas Megyei Alpesi Síbajnokság és annak keretén belül a Diákolimpia, a McDonald's és a helyi szakági szövetségek hathatós támogatásának köszönhetően.

Téli barangolás Kelet-Stájerországban

2011.02.11. Zamody Gábor
A magyar határtól alig 70 kilométerre található a Joglland-Waldheimat sírégió. Wenigzell, Mönichwald, St. Jakob, Strallegg és Wenigzell síterepeit egy közös bérlettel síelhetjük be, így egy többnapos síüdülés alkalmával, minden nap másik új pályákat, új tájakat ismerhetünk meg.

Szezonkezdet az osztrák határ mellett 50 cm friss hóval

2010.12.05. Bata Attila
Joglland síterepei (Mönichwald, Wenigzell, St. Jakob im Walde és Strallegg) körülbelül egy órányi autóútra találhatóak Szombathelytől. A négy apró síterep közös bérlettel síelhető, és a múlt heti havazásnak köszönhetően itt is remek feltételek mellett kezdődött meg a hétvégén a 2010/11-es síszezon péntek reggel.

Tavaszi sífutó tesztnapok Jogllandon

2010.01.14. 2010.03.08. | frissítve: 2010.03.08.
2010. március 13-14-én tavaszi sífutó tesztnapok lesznek a joglladi St. Jakob im Walde síterepen kedvezményes sífelszerelés vásárral, és változatos programokkal. Frissen kezelt pályák várják a kezdő és haladó sífutókat és síelőket a magyar határ közelében fekvő Joglland régió legjobb síterepén.

6 óra alatt megtanulhatsz sífutni Stájerországban!

2008.11.12. 2009.10.01. | frissítve: 2009.10.01.
Az első lépések mindig a legnehezebbek. A "sífutás 6 óra alatt" ajánlatcsomag keretén belül az első egyensúlyi gyakorlatok mellett a megfelelő mozgássorozat tökéletes elsajátítására helyezik a fő hangsúlyt, így a megfelelő alapokra építkezve tovább csiszolható a sífutó technika.

2007/2008-as újdonságok a közeli osztrák terepeken

2007.11.23. Stánicz Balázs
Az osztrák határhoz közelebb fekvő síterületeken folyó építkezéseket a szokásosnál is nagyobb figyelemmel kísérjük. Az alábbi összeállításból is látszik, hogy a gyenge tavalyi szezon ellenére, Lackenhof, Hochkar, Gemeindealpe, Annaberg, és Joglland pályáin sem tétlenkedtek az idén az üzemeltetők.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.