Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szczyrk témájú cikkeink

Már 10 síterepre érvényes a Gopass szezonbérlet

2021.09.22. Bata Attila
Az eredetileg a szlovák, illetve cseh síterepekre érvényes Gopass szezonbérlet mostanra már négy országban és 10 síterepen használható.

Gopass: szezonbérlet akció a Tátra legjobb síterepeire

2020.04.07. sielok.hu
Az évek óta sikeres szlovákiai GoPass szezonbérlet akció idén is folytatódik: az alap bérlettípus 4 szlovákiai síterepre (Chopok-Jasná, Tátralomnic, Csorba-tó, Ótátrafüred), érvényes, míg a prémium verzió további 2 osztrák (Mölltal és Ankogel) és 1 lengyel (Szczyrk) síközpontban használható fel.

Már Lengyelországban is behavazták az első sípályát

2017.11.05. Bata Attila
Újabb országban kezdődött meg az idei síszezon. Ezúttal már Lengyelországban is lehet síelni, igaz egyelőre csak egy 200 méter hosszú pályán. Beskid Sport Arena Szczyrk síterepe egy olyan hókészítő gép segítségével tudta megkezdeni a szezont, amely enyhe időben is képes havat gyártani.

5 felfedezésre váró síterep a Beszkidekben

2014.12.03. sielok.hu
A lengyelországi Beszkidek síterepei még a 80-as években nagy népszerűségnek örvendtek a magyar sízők körében - az eltelt időszak óta itt is nagy fejlődésen ment át a környék, ami nemcsak a meglévő síterepek modernizálásában, hanem új síközpontok létrejöttében is megtestesült.

A Tátra után lengyel síterepet vett a TMR

2014.03.09. Bata Attila
A TMR (Tatry Mountain Resorts) vállalkozás újabb jelentős bevásárlást végzett. A Magas- és Alacsony-Tátra síterepei és akvaparkjai után ezúttal a lengyel Szczyrk síterepe került a birtokukba. A tervek szerint harminc millió eurós beruházással indítanák a fejlesztéseket a következő szezontól.

Új síterepeket fedeztünk fel a Beszkidekben!

2010.12.03. Wesselényi Andrea
Az ősszel Dél-Lengyelországban jártunk, ahol számunkra teljesen új, a sielok.hu adatbázisában eddig még nem szereplő síterepeket is sikerült felfedezni. A Sziléziai-Beszkidek öt, a sísport szempontjából is érdekes üdülőfalvát ismertük meg közelebbről és ajánljuk most a szezon elején síelőtársaink figyelmébe.

Lengyel körutazás 2007 - a Szilézia Beszkidek síterepei

2007.12.22. Wesselényi Andrea
Amikor a lengyelországi sízésről esik szó 10 emberből 9 biztosan a Magas-Tátrára asszociál, és talán mind a 9 Zakopanéra. Noha Zakopane valóban Lengyelország legpatinásabb üdülőhelye, mégsem biztos, hogy a legjobb tipp, ha sízésről van szó.

Lengyelorországban jártunk - úti beszámoló

2003.11.14. Wesselényi Andrea
2003 októberében egy körutazást tettünk a Sziléziai Beszkidekben, ahol megtekintettük a környék - honfitársaink körében alig ismert - síterepeit és bejártuk a régió érdekes nevezetességeit.

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.