Menü ≡

Szczyrk témájú cikkeink

2020.04.07.
Gopass: szezonbérlet akció a Tátra legjobb síterepeire
Az évek óta sikeres szlovákiai GoPass szezonbérlet akció idén is folytatódik: az alap bérlettípus 4 szlovákiai síterepre (Chopok-Jasná, Tátralomnic, Csorba-tó, Ótátrafüred), érvényes, míg a prémium verzió további 2 osztrák (Mölltal és Ankogel) és 1 lengyel (Szczyrk) síközpontban használható fel.
2017.11.05.
Már Lengyelországban is behavazták az első sípályát
Újabb országban kezdődött meg az idei síszezon. Ezúttal már Lengyelországban is lehet síelni, igaz egyelőre csak egy 200 méter hosszú pályán. Beskid Sport Arena Szczyrk síterepe egy olyan hókészítő gép segítségével tudta megkezdeni a szezont, amely enyhe időben is képes havat gyártani.
2014.12.03.
5 felfedezésre váró síterep a Beszkidekben
A lengyelországi Beszkidek síterepei még a 80-as években nagy népszerűségnek örvendtek a magyar sízők körében - az eltelt időszak óta itt is nagy fejlődésen ment át a környék, ami nemcsak a meglévő síterepek modernizálásában, hanem új síközpontok létrejöttében is megtestesült.
2014.03.09.
A Tátra után lengyel síterepet vett a TMR
A TMR (Tatry Mountain Resorts) vállalkozás újabb jelentős bevásárlást végzett. A Magas- és Alacsony-Tátra síterepei és akvaparkjai után ezúttal a lengyel Szczyrk síterepe került a birtokukba. A tervek szerint harminc millió eurós beruházással indítanák a fejlesztéseket a következő szezontól.
2010.12.03.
Új síterepeket fedeztünk fel a Beszkidekben!
Az ősszel Dél-Lengyelországban jártunk, ahol számunkra teljesen új, a sielok.hu adatbázisában eddig még nem szereplő síterepeket is sikerült felfedezni. A Sziléziai-Beszkidek öt, a sísport szempontjából is érdekes üdülőfalvát ismertük meg közelebbről és ajánljuk most a szezon elején síelőtársaink figyelmébe.
2007.12.22.
Lengyel körutazás 2007 - a Szilézia Beszkidek síterepei
Amikor a lengyelországi sízésről esik szó 10 emberből 9 biztosan a Magas-Tátrára asszociál, és talán mind a 9 Zakopanéra. Noha Zakopane valóban Lengyelország legpatinásabb üdülőhelye, mégsem biztos, hogy a legjobb tipp, ha sízésről van szó.
2003.11.14.
Lengyelorországban jártunk - úti beszámoló
2003 októberében egy körutazást tettünk a Sziléziai Beszkidekben, ahol megtekintettük a környék - honfitársaink körében alig ismert - síterepeit és bejártuk a régió érdekes nevezetességeit.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »