Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már 10 síterepre érvényes a Gopass szezonbérlet

2021.09.22. Bata Attila

Az eredetileg a szlovák, illetve cseh síterepekre érvényes Gopass szezonbérlet mostanra már négy országban és 10 síterepen használható.
Mölltal a tavalyi szezonban, az idén az üzemeltetők októberre tervezik a nyitást
Mölltal a tavalyi szezonban, az idén az üzemeltetők októberre tervezik a nyitást
A Gospass bérletekről a legtöbb magyar síelőnek a chopoki vagy magas-tátrai síbérletvásárlások juthatnak eszébe. A szlovák TMR szlovákiai síterepein kezdte bevezetni a közös bérletét, amelyet hamar kiegészített a Csehországban és Lengyelországban üzemeltett síterepeivel, majd az utóbbi években már az osztrák síterepire is lehet az applikáció segítségével napijegyet, illetve bérleteket venni.

Az idei Gopass PREMIUM Smart szezonbérlet az alábbi 10 síterepre érvényes: Jasná, Tatranská Lomnica / Tátralomnic, Starý Smokovec / Ótátrafüred és Štrbské Pleso / Csorba-tó (Szlovákia), Špindlerův Mlýn és Ještěd (Csehország), Szczyrk (Lengyelország), Mölltal-gleccser, Ankogel Mallnitz és Muttereralm (Ausztria).
A szlovákok néhány éve vették meg a karintiai Mölltal síterepét, ahol várhatóan októberben indítják be az idei szezont. A legújabb bevásárlásuk a tiroli Muttereralm síterepe, Innsbruckhoz közel, kb. 15 kilométernyi sípályával.

A szezonbérlet az esti síelést is tartalmazza Jasná, Špindlerův Mlýn, Ještěd és Szczyrk síterepein. Az idei szezon egyik legjelentősebb fejlesztését a cseh Ještěd síterepén hajtották végre, ahol a főpálya (Nová Skalka) modern, esti világítást kapott.
Ještěd
Ještěd
A szezonbérlet szeptember 30-ig 459 euróért vásárolható, majd november 30-ig 499 euróért. Decembertől 520 eurót kérnek a szezonbérletért. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Grandhotel Jasna csillagcsillagcsillagcsillag
Chopok észak egyik "legleg" szállodája közvetlenül a sípályák mellett, 50 méterre a kabinos lift állomásától! 1-4 fős szobák standard és deluxe felszereltséggel. Wellness: medence, szaunák, gőzfürdő, kültéri melegvizes jacuzzik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Srdiecko csillagcsillagcsillag
A 2018-ban felújított Srdiečko (Szívecske) hegyi szálloda egyike a kevés pályaszállásoknak Chopok déli oldalán! A wellness központtal rendelkező hotel a 4-üléses Srdiečko völgyállomástól 50 m-re várja vendégeit modern szobáival.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Repiská csillagcsillagcsillag
A szálloda egy nagy fenyőerdő közepén található Chopok-észak sípályáitól 3 km-re. Egy- és kétágyas, részben pótágyazható szobái reggelivel, vagy vacsorával foglalhatóak. Wellness: medence élményelemekkel, pezsgőfürdő, háromféle szauna, élményzuhany, fitneszterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.