Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Már 10 síterepre érvényes a Gopass szezonbérlet

2021.09.22. | Szerző: Bata Attila
Az eredetileg a szlovák, illetve cseh síterepekre érvényes Gopass szezonbérlet mostanra már négy országban és 10 síterepen használható.
Mölltal a tavalyi szezonban, az idén az üzemeltetők októberre tervezik a nyitást
h i r d e t é s
A Gospass bérletekről a legtöbb magyar síelőnek a chopoki vagy magas-tátrai síbérletvásárlások juthatnak eszébe. A szlovák TMR szlovákiai síterepein kezdte bevezetni a közös bérletét, amelyet hamar kiegészített a Csehországban és Lengyelországban üzemeltett síterepeivel, majd az utóbbi években már az osztrák síterepire is lehet az applikáció segítségével napijegyet, illetve bérleteket venni.

Az idei Gopass PREMIUM Smart szezonbérlet az alábbi 10 síterepre érvényes: Jasná, Tatranská Lomnica / Tátralomnic, Starý Smokovec / Ótátrafüred és ©trbské Pleso / Csorba-tó (Szlovákia), ©pindlerův Mlýn és Jeątěd (Csehország), Szczyrk (Lengyelország), Mölltal-gleccser, Ankogel Mallnitz és Muttereralm (Ausztria).
A szlovákok néhány éve vették meg a karintiai Mölltal síterepét, ahol várhatóan októberben indítják be az idei szezont. A legújabb bevásárlásuk a tiroli Muttereralm síterepe, Innsbruckhoz közel, kb. 15 kilométernyi sípályával.

A szezonbérlet az esti síelést is tartalmazza Jasná, ©pindlerův Mlýn, Jeątěd és Szczyrk síterepein. Az idei szezon egyik legjelentősebb fejlesztését a cseh Jeątěd síterepén hajtották végre, ahol a főpálya (Nová Skalka) modern, esti világítást kapott.
Jeątěd
A szezonbérlet szeptember 30-ig 459 euróért vásárolható, majd november 30-ig 499 euróért. Decembertől 520 eurót kérnek a szezonbérletért. 
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »