Már 10 síterepre érvényes a Gopass szezonbérlet

2021.09.22. Bata Attila

Az eredetileg a szlovák, illetve cseh síterepekre érvényes Gopass szezonbérlet mostanra már négy országban és 10 síterepen használható.
Mölltal a tavalyi szezonban, az idén az üzemeltetők októberre tervezik a nyitást
A Gospass bérletekről a legtöbb magyar síelőnek a chopoki vagy magas-tátrai síbérletvásárlások juthatnak eszébe. A szlovák TMR szlovákiai síterepein kezdte bevezetni a közös bérletét, amelyet hamar kiegészített a Csehországban és Lengyelországban üzemeltett síterepeivel, majd az utóbbi években már az osztrák síterepire is lehet az applikáció segítségével napijegyet, illetve bérleteket venni.

Az idei Gopass PREMIUM Smart szezonbérlet az alábbi 10 síterepre érvényes: Jasná, Tatranská Lomnica / Tátralomnic, Starý Smokovec / Ótátrafüred és ©trbské Pleso / Csorba-tó (Szlovákia), ©pindlerův Mlýn és Jeątěd (Csehország), Szczyrk (Lengyelország), Mölltal-gleccser, Ankogel Mallnitz és Muttereralm (Ausztria).
A szlovákok néhány éve vették meg a karintiai Mölltal síterepét, ahol várhatóan októberben indítják be az idei szezont. A legújabb bevásárlásuk a tiroli Muttereralm síterepe, Innsbruckhoz közel, kb. 15 kilométernyi sípályával.

A szezonbérlet az esti síelést is tartalmazza Jasná, ©pindlerův Mlýn, Jeątěd és Szczyrk síterepein. Az idei szezon egyik legjelentősebb fejlesztését a cseh Jeątěd síterepén hajtották végre, ahol a főpálya (Nová Skalka) modern, esti világítást kapott.
Jeątěd
A szezonbérlet szeptember 30-ig 459 euróért vásárolható, majd november 30-ig 499 euróért. Decembertől 520 eurót kérnek a szezonbérletért. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Chata 1005
4 szintes, egyszerűen berendezett 10-15 fős ház a Chopok észak / Jasná sítereptől 6 km-re. Több fürdőszoba és hálószoba is található, közös konyhával, kandallóval, a kertben grillezési lehetőség van. Sétatávolságra található étterem és buszmegálló is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Ski - Zahradky
2022-ben felújított, egykori retró hotel Chopok-észak Zahradky részén, 50 méterre a sípályáktól és a 6 személyes ülőlifttől 40 szobával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vila Horal
A Vila Horal Demänova falu szélén található, Jasná sípályától kb. 10 km-re. A Vila Horal összesen 6 csendes, stílusosan berendezett apartmant kínál, egyenként 4-5 személy részére. Az egész házban ingyenes WIFI internet használható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás kalkulátor
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.