Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tarvisio - Camporosso témájú cikkeink

Ezeken az olasz síterepeken nem emelkednek a bérletárak

Mindenki érzi a rezsiszámlák emelkedését, nincs ez máshogy Európa síterepein sem. A megemelkedett energiaárak miatt számos síterep emelni kényszerül. Meglepő és üdítő kivétel az olasz Montagna365 sírégió, ahol továbbra is tavalyi árakon lehet síelni.

Télbúcsúztató programok Európa síterepein

2022.03.30. sielok.hu
A fanatikus hófüggők számára fájdalmas a síszezontól való elválás, ezért különböző őrült versenyekkel, bulikkal próbálják könnyebbé tenni. Vicces jelmezekben, bolondozva csúsznak át a télből a tavaszba, vagy hajnalig bulizva, mámorosan ébrednek a természettel. Nézzük az idei programkínálatot!

Hatalmas havazás az olasz hegyekben, és jön a folytatás!

Bőven jut hó március kezdete óta az olasz hegyekbe. Az egész Alpok fehérlik 1000 méter felett, de a havazásból jutott az Appenninek térségébe is. Csütörtöktől jön a következő adag havazás!

Tarvisio: beindult az esti síelés

Az osztrák határhoz közeli olasz Tarvisio síterepének egyik kedvenc fotótémája a Monte Santo di Lussari hegy. A környék nappal és éjszaka is csodás látványt nyújt. A hegy aljában januártól ismét lehet este, kivilágított pályán síelni, egészen este 11-ig!

Szlovénia: közel méteres hó a hegyekben

Utoljára 1988-ban fordult elő, hogy ilyen sok hó hullott szeptemberben Szlovéniában, a Júliai-Alpok mérőállomásain. Bár akkor elég rosszul sikerült a szezon folytatása. Tegnap az országban 1200 méter felett havazott, 2500 méter felett pedig 12 óra alatt fél méter hó hullott.

Tarvisio összekötve, hétvégén átadták az új liftet

Hosszú évek után végre elkészült az olasz Tarvisio síterepének hiányzó láncszeme, vagyis az a lift, amely összeköti a két szomszédos hegyet, és már nem kell körbesíelni az egész síterepen, ha a Florianca vagy a Lussari hegyre igyekszünk. A lifttel együtt egy új pályát is átadtak az üzemeltetők.

Santo di Lussari: Síparadicsom, de csak koktél...

Mi késztetett arra, hogy bemutassunk egy olyan síterületet, amely egy darab pályából áll? Na jó, kettőből. Az, hogy kipróbáltuk, és eszméletlenül tetszett! Főleg a haladóknak… Ja, és ráadásul nincs is messze!

Újdonságok a Tarvisio környéki olasz pályákon

Friuli síterepei sokáig téli álmukat aludták, azonban az elmúlt években valami megmozdult és évről évre folyamatos fejlesztéseknek és olykor nagyra törő terveknek lehetünk szemtanúi. Azokban, akik már síztek Friuli sípályáin talán már megfordult egyszer a gondolat; miért is fejlesztenek?

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.