Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Valcianska Dolina - Snowland témájú cikkeink

2017.09.21.
Itt lazíts síelés után: élményfürdők Szlovákiában
Bejártuk a szlovákiai síterepek közelében található legjobb termál- és élményfürdőket, és elmondhatjuk: az elmúlt években rengeteget fejlődött a wellness kultúra északi szomszédunknál. Több síterep kombinálja a síbérletét az aquapark belépővel, kár lenne kihagyni a csobbanást!
2010.01.01.
Közös síbérlet a szlovák Turóc (Turiec) régióban
A gazdasági válság néha értelmes ötleteteket is rákényszerít a síterepekre, jelen esetben a szlovák Turóc régió három egymáshoz közel található síterepe döntött úgy, hogy az idei szezontól közös síbérletet adnak ki, amellyel mindhárom síterepet igénybe lehet venni.
2006.12.16.
Sok magyar kereste fel a kisebb szlovák terepeket
Már korábban beszámoltunk róla, hogy a zsolnai régióban található Valčianska dolina (Valcsai-völgy) síterepén februárban átadták a Doppelmayr új négyüléses felvonóját. Úgy tűnik a 240 millió koronás beruházás megnövelte a síterep vonzerejét.
2006.02.21.
Új ülős felvonót adtak át Szlovákiában
A hétvégén adták át Szlovákia legújabb ülős felvonóját a Kis-Fátrában található Valcianska dolina (Valcsai-völgy) síterepen. Az új négyszemélyes ülőlift várhatóan még népszerűbbé teszi majd az inkább Snowland néven ismert síterepet, amely alacsony magassága ellenére nagyszerű feltételeket kínál a családos és csoportos síelésekhez.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »