Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Valfrejus témájú cikkeink

2017.03.11.
Lavina: három napja nem találják a snowboardost
Még kedden történt halálos kimenetelű lavina baleset a francia Alpokban. Egy holland egyetem diákjai vettek részt csoportos síelésen Valfréjus síterepén, akik közül három, 21 és 26 év közötti egyetemistát sodort el a lavina. Két áldozat holttestét már megtalálták, a harmadikat még nem.
2017.03.09.
Lavina: három eltévedt snowboardos tragédiája
Nagyon magas a lavinaveszély fokozata mostanában az Alpokban. Főleg azokon a részeken, ahol tekintélyes mennyiségű friss hó hullott az utóbbi időszakban. Ezek közé tartozik Franciaország is, ahol számos helyen 4/5-ös fokozatú a lavinaveszély. A figyelmeztetés ellenére sok a baleset.
2016.01.18.
Valfréjus: lavina sodort el gyakorlatozó katonákat
Öt katona meghalt a francia Alpokban hétfőn, amikor elsodorta őket egy lavina - közölték rendőrségi források. A baleset Valfréjusnél történt, mintegy kétezer méteres magasságban, ahol a katonák a sípályákon kívüli területen gyakorlatoztak.
2014.02.24.
Áramszünet okozott gondokat a francia síterepeken
Áramszünet miatt álltak a liftek két francia síterepen is a hétvégén. A lehető legrosszabbkor, a síszünet első napján állt a lift négy órán keresztül Valfréjus és három órán keresztül Métabief síterepén. Személyi sérülés nem történt, de bőven volt izgalom és bosszankodás mindkét terepen.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »