Menü ≡

Werfenweng témájú cikkeink

2014.11.18.
Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".
2013.12.27.
Werfenweng: új kabinos a salzburgi terepen
Ismét hallat magáról Werfenweng, az A10-es autópályáról könnyedén elérhető síterep ezúttal egy új kabinost épít, amellyel gyorsan és könnyedén feljuthatunk a sípályákhoz, és mindezt közvetlenül a faluból.
2011.12.26.
Ötéves gyereket gázolt a ratrak Werfenwengben
Tragikus baleset történt vasárnap délután a salzburgi tartomány egyik síterepén, Werfenwengben. Egy német családapa és ötéves fia a pálya szélén haladva ütközött egy felfelé tartó ratrakkal. A baleset következtében a gyermek a helyszínen életét vesztette, az édesapát súlyos sérülésekkel kórházban kezelik.
2011.11.28.
Simonhöhe négyüléses liftje Werfenwengre költözik
Werfenweng egy kisebb salzburgi síterep az A10-es pálya mellett. Feltehetően sok magyar síelőnek ismerősebbnek cseng Hochkönig vagy Flachau neve, mint az azokhoz egyébként közeli Werfenweng. Most talán többen meglátogatják majd, ugyanis a liftrendszer az idei szezontól egy négyfős libegővel bővül.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »