Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Síelést oktató könyvet keresek. Mi tudtok ajánlani?
Az elmúlt években Magyarországon nem jelent meg síelés témájú könyv. A korábbi években kiadott sí könyveknek külön rovatot szentelünk a Síelők.hu-n, itt szemezgethetsz a különböző kiadványok között.

Azoknak, akik a jövőben terveznek síelni tanulni, esetleg már megtették az első 1-2 lépést, csúszást, ajánljuk a "Sísuli kezdőknek" című praktikus könyvet.

2000-ben jelent meg a "Sízés +3" c. könyv, mely címében utal rá, hogy a harmadik évezred sísportját szeretné megismertetni a nagyközönséggel. A könyv legrészletesebben az alpesi sízést szeretné az olvasók elé tárni, az alapoktól egészen a carving felszereléssel megsíelhető fantasztikus varázslatokig. Az egyes sítechnikákat nagyméretű színes fotók jelenítik meg, mellettük sok-sok gyakorlat, hasznos trükk és tipp található. A könyv elkészítésében a Síoktatók Magyarországi Szövetségének vezető oktatói vettek részt. Minden témakört egyértelmű, látványos fotók mutatnak be, de DVD is készült a könyvhöz. Az alpesi sízés mellett a könyvben helyett kapott a sífutás, a snowboard és a telemark sízés alapjainak rövid ismertetése is.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 42 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet