Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szept. 29.: műanyagpályás síverseny lesz Zuglóban

2013.08.28. Babos Sándor

2013. szeptember 29-én, vasárnap a Babos Síklub tehetségkutató műanyag pályás síversenyt szervez. A verseny első állomása a most már harmadik éve rendszeresen megrendezett műanyag pályás versenysorozatnak, ahol az összes síiskolából érkező gyerekek összemérhetik tudásukat.
A Zuglói Síiskola BABOS SÍKLUB néven önállósodva a megszokott helyen és a jól ismert oktató csapattal folytatja tevékenységét.

A legfontosabb szempont számunkra a gyermekek olyan irányú nevelése, mely az élet minden területén jó alapot ad nekik. Fontos a tanulás, a viselkedés, a kommunikáció, a megbízhatóság, az önállóság és sok-sok egyéb tényező, melyet megfelelő pedagógusok segítségével lehet fejleszteni a sítanulás közben is. Továbbra is fontosnak tartjuk saját utánpótlásunk nevelését is, hogy a végén olyan síoktató és síedző kollégákat nevelhessünk ki, akik a mi értékrendünk szerint szocializálódnak a szakmában. Ezen az úton fontos szerepet játszik a síversenyzés is, mely gyermekkorban segíti megszerezni azt a technikai alapot, mely szükséges a jó síszakemberré váláshoz, és elsősorban óriási élményt ad a srácoknak. Elsődleges szempont a gyerekek sokoldalú fejlesztése, amelyhez hozzátartozik a rendszeres ügyességfejlesztő szárazedzés, a havas edzések utáni levezetés, nyújtás, és az egyéb síelési módok gyakorlása is, mint például a freestyle, és a freeride, stb.

3 szintű rendszerben lehet eljutni és kiválogatódni a profi versenycsapatba:
1. A BABOS SÍKLUB MŰANYAG PÁLYÁS SÍISKOLÁJÁBAN tanítjuk a teljesen kezdőket a megszokott módon.

2. Megalakítottuk a BABOS SÍKLUB UTÁNPÓTLÁS VERSENYCSAPATÁT.
Ezt olyan gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnének továbblépni a megszokott síiskolai szintről. Ők részt vesznek műanyag pályás edzéseken, versenyeken, de már edzenek havon is. Részt vesznek a hazai nyílt havas versenyeken és a Diákolimpián.

3. A Babos Síklub a Snowline Síegyesülettel közösen létrehozott egy PROFI VERSENYCSAPATOT, ahol az igazán tehetségesek folytathatják sí karrierjüket, akár válogatott szintig. Versenyeznek a Magyar Sí Szövetség által kiírt Magyar Kupában, de az osztrák területi bajnokságokra, vagy akár FIS versenyekre is utazhatnak.

A rendszerből kiöregedő, vagy egyéb okokból kilépő versenyzőknek lehetőséget nyújtunk, hogy az utánpótlás nevelésben segédoktatóként, segédedzőként visszaforgassák a befektetett energiákat, és kamatoztassák tudásukat. Segítünk nekik, hogy a szükséges síoktatói, síedzői vizsgákat letegyék. Ők az újonc síoktatókhoz képest óriási előnyben lesznek a velünk megszerzett gyakorlati tapasztalatukkal. Ráadásul mi is szívesebben alkalmazzuk őket saját klubunkban, mint gyerekkoruk óta jól ismert hozzánk kötődő megbízható szakembereket.

Azt reméljük, hogy ezzel az összefogással Magyarország legerősebb sícsapatát építhetjük föl, mely nem csak egy életpálya modellt kínál, hanem rengeteg élményt is ad majd a felnövekvő fiataloknak.

A szeptember 29-i tehetségkutató versenyen ebbe az utánpótlás csapatba szeretnénk a legjobbakat kiválogatni megtartva a verseny családias hangulatát. Minden résztvevőt vendégül látunk egy tányér babgulyásra.

A verseny kiírása és a nevezési lehetőségek megtalálhatók honlapunkon:
www.babos-siklub.hu

Mindenkit szeretettel várunk!
a Babos Síklub Csapata

Képek a versenyről:

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.