Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bemutatkozik a Holtpont SE

2010.01.06.
Bemutatkozik a Holtpont SE A Holtpont Egyesület 2003 nyarán alakult. Alapító tagjai egy lelkes balatoni társaságból kerültek ki, az idő folyamán azonban egyre többen csatlakoztak az egyesülethez. Néhányan közülünk hivatásuknak választották a sportot, edzők illetve testnevelő tanárok lettünk, a többség azonban amatőr szinten maradt továbbra is a sport szerelmese.
A klub ma Magyarország egyik legeredményesebb utánpótlást nevelő egyesülete, a lehető legtöbb rendezvényen képviseltetjük magunkat, évente 10-15 gyermeket (7-17 év) versenyeztetünk hazai és nemzetközi mezőnyben. Az egyesület égisze alatt tréningező fiatalok a hazai versenyeken az elmúlt három esztendőben minden alkalommal az első három helyen állhattak dobogóra, nemzetközi ranglétrán a középmezőny elején foglalnak helyet, amely megfelel a magyar viszonyok között felkészülő gyerekek tudásszintjének.

A magyar sí sportban csapatunk egyedülálló módon működik. Edzőink a klub szintű munkán kívül és a magyar tehetséges gyerekekből álló keret irányítása mellett a magyar mozgáskorlátozottak sízését elindítva olyan helyet foglalnak el a hazai sportéletben, amely csak keveseknek adatik meg.

A Monosí csapat, amelynek célja a mozgáskorlátozottak sízésének elősegítése, egyre nagyobb teret nyert hazánkban. Munkánk egyfelől a mozgássérültek felkarolása - hiszen 1998-ig igen kevés lehetőségük volt síelni -, másfelől egyre komolyabb célok elérése. Sikerült versenyzőinket a kezdő szintről olyannyira felkészíteni, hogy nemzetközi viszonylatokban is kimagasló eredményeket értek el. 2002-ben sporttörténelmet írtunk, ugyanis magyar mozgássérült síversenyzők között mindezidáig egyedülálló módon kijutottunk a Salt Lake City-ben megrendezésre került Téli Paralimpia Játékokra, és derekasan helyt álltunk a nemzetközi mezőnyben. Munkák eredménye következtében, résztvettünk a 2006-os Torinói és a 2010-es Vancouveri téli paralimpikai játékokon, ahol versenyzőink kiválóan helytálltak.

Toborzó munkánknak köszönhetően évről-évre egyre többen ismerkednek meg e sportág szépségével, s egyre többen vállalkoznak a versenyeken való megmérettetésre. Ezért is öröm számunkra, hogy 2001-től folyamatosan minden évben megrendezésre kerül a Magyar Mozgáskorlátozottak Országos Alpesi Sí Bajnoksága.
2015.12.03. 16:57:52 kerka
szeretnék érd.mozgasserültek sielésevel kapcsolatban,elehetöseg,tel.szám,stb. köszönettel katalin
2015.12.03. 17:59:04 admin2
Kedves Kerka!
Itt találod az elérhetőségeket:
http://holtpontse.hu/elerhetsegek
Cím: 2112 Veresegyház Mosonyi Mihály u.20
Tel: 06 30 986-8641
Email cím: poni0615@gmail.com
https://www.facebook.com/Holtpont-S...E-231902640343843/?fref=t...
2015.12.30. 19:14:56 WéberF
Régen hallottam rólatok! Pedig volt egy-két kellemes élményem a csapattal, de valahol elvesztettük egymást (vagy inkább én Titeket!) Mostanában merre jártok, mit csináltok? WFeri
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 352 vendég és 25 regisztrált felhasználó látogatja.