Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Donovalyban lesz a jubileumi Honda Kupa

2011.03.04. | Frissítve: 2012.01.19.
Donovalyban lesz a jubileumi Honda Kupa Ausztriai és magyarországi helyszínek után 2012. január 21-én a szlovákiai Donovalyban kerül megrendezésre a XX. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság a skioutlet szervezésében. A rajt 11 órakor lesz, így nem szükséges korán kelni! A Budapest - Donovaly távolság csak 200 kilométer.
h i r d e t é s
Előzmények: Ausztria és Magyarország
Huszadik alkalommal kerül megrendezésre ez a kifejezetten amatőr síző gyermekek versengését lehetővé tevő rendezvény. A verseny alapkoncepciójának megfelelően az amatőr, általában családdal sízőket invitálja azáltal, hogy a Magyar Sí Szövetség rangsorában lévők illetve a „Magyar Kupa” versenysorozat első három helyezettjei nem indulhatnak. Az első versenyre az ausztriai Semmeringen került sor 1993 februárjában. A legnagyobb létszámot -közel nyolcszáz rajtolót - 1999-ben egy Budapestről egyenesen Semmeringre induló különvonat megszervezése tette lehetővé. Ausztriai helyszínek után nagy kihívás volt magyarországi síterepeken megrendezni a versenyt, de a szervezők ezt a nem kis feladatot is sikeresen vették. Így került megrendezésre a verseny Kékestetőn, Mátraszentistvánon és tavaly Eplényben.

Új helyszín: Szlovákia - Tátra
A jubileumi, huszadik síverseny a Budapesttől alig 200 km-re lévő - magyarok által már jól ismert - Donovalyban kerül megrendezésre. Ez a síterep hihetetlenül sokat fejlődött az elmúlt nyolc évben: aki régen járt erre, az csak a hegyeket ismerheti fel. Minden lift átépült, számtalan új szálloda és sok egyéb szolgáltatás várja a családokat.

A verseny ötletgazdája Fehér Gyula, aki kezdetektől fogva a verseny szervezését is felvállalta. Elmondása szerint, az évek alatt több ezer csemete ismerhette meg a versengés izgalmait és a sikerélményt örömét. Alapfelfogása szerint cél, hogy minél többen állhassanak dobogóra, ezért rengeteg korosztály (minden egyes naptári év külön-külön kategória) kerül értékelésre a mostani síbajnokságon is.
Igazi újdonság, hogy most minden rajtoló kupát nyer + minden rajtoló értékes tombola nyereményt kap + névre szóló oklevelet is!
Nevezési díj csak 1.000 Ft amit ráér a helyszínen, a rajtszám átvételekor befizetni.

Hogy még vonzóbb legyen a résztvétel:
  • a házigazdák igazán csábító, egynapos sílift jegyekkel kedveskednek:
    nevezőknek 5 eurós, kísérőknek pedig csak 12 eurós áron!
  • Minden rajtoló kap egy Honda kupát továbbá névre szóló oklevelet is!
  • A tombolán mindenki nyer!
A verseny főtámogatója: Honda A verseny névadó támogatója idén is a Honda. A japán márka hazai képviselői elismeréssel tekintenek a versenysorozatra, és büszkén támogatják a lelkes gyermekek versengését. Különös öröm a Honda számára, hogy a természet szeretete és a családközpontúság ugyanúgy jellemzik a versenyt, mint Honda működését és termékeit.
A résztvevők most sem fognak csalódni, mert a rengeteg tombolatárggyal a sílécek levétele után is garantálni szeretné a Honda a mosolygó arcokat.

A verseny kiírása és a nevezési lap elérhető a Skioutlet.hu honlapján is - a szervezők ezt a honlapot tekintik elsődleges hírforrásnak.

További információk: www.skioutlet.hu
Tel/fax: (1) 214-7985
2011.03.04. 09:28:06 hópapa
Ez örvendetes hír!
Végre közelebb kerülnek egy kicsit a versenyek.
Mi idén már nyertünk egy szerény kis aranyérmet Donovalyban, úgy hogy igyekszünk benevezni erre a jövő évi banzájra is. Addig meg gyakorolunk szorgalmasan. :o)
http://www.youtube.com/user/arongye...rok#p/u/6/FMqNgocTri8
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »