Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Szőllős testvérek újabb sikerei Ausztriában

2008.12.31.

Szőllős Barnabás (10) és Szőllős Benjámin (12) második szezonjukat kezdték meg a muraui sí tagozatos iskolában. Novembertől áprilisig itt járnak iskolába és vesznek részt a sí edzéseken.
A gyerekek anyanyelvi szinten beszélik már a német nyelvet így nem csak a sípályán, de az iskolában is kiemelkedő eredményeket érnek el.

A 2008/2009-es szezonban a Magyar Válogatott mellett már a Mura völgyi területi válogatott csapatban is szerepelnek.

Az elmúlt években Barnabás és Benjámin is ötször tudta megvédeni a Magyar Kupa győztese címet, de ebben az évben nehezebb kihívás előtt állnak. Az Osztrák Sí Szövetség által szervezett Murau környéki kupasorozatban vesznek részt illetve a stájerországi válogató versenyeken. Ezen kívül Benjámin a Magyar Válogatott tagjaként már a nemzetközi versenyeken is indulhat.

A Bezirks kupa egy nyolc versenyből álló sorozat általában száz feletti indulóval, ez korcsoportonként 30 versenyzőt jelent. A sorozat három szlalom, kettő óriás, egy szuper óriás, egy pontozásos technikai és egy kombinációs versenyből áll. A versenyeket különböző helyeken rendezik: Kreischberg, Lachtal, Grebenzen stb. A kupa sorozatban a harmadik verseny után egy második egy negyedik és egy bravúros győzelem után Barnabás átvehette a kupa vezetőnek járó sárga rajtszámot! Benjámin az első versenyen csúnyán bukott, de szerencsére nem sérült meg és néhány nappal később megnyerte első kupa versenyét. Majd következett egy nagyon szoros versenyben elért negyedik hely, 7 század másodperccel maradva le a dobogóról. De így is a harmadik helyen áll a kupasorozatban!

További eredmények és képes beszámolók a www.ski.nivelco.com címen.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
Szállástippek
Murauerhof 
A panzió St.Peter am Kammersberg hangulatos főterén, Murautól 23, Lachtaltól 25 km-re található. Az épületben egyszerűen berendezett szobák, söröző, étterem, terasz, játszótér, ping-pong asztal, internetezési lehetőség és szauna található.
Wellness Pályaszállás Magyarul beszélünk
Da Capo Hotel 
2014 januárjában újranyitott szálloda magyar személyzettel, a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 400 méterre. 2, 3 és 4 ágyas tágas szobák reggelivel, vagy félpanziós ellátással.
Wellness Pályaszállás Magyarul beszélünk
Artmur apartmanok 
2, 3 és 4 fős, modern apartmanok mindössze pár lépésre az új kreischbergi kabinos lift alsó állomásától! A különleges berendezésű és formájú szálláshely ablakaiból közvetlen kilátás nyílik a sípályákra.
Wellness Pályaszállás Magyarul beszélünk
További szállástippek
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.