Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

VII. Veszprémi alpesi sí- és snowboardbajnokság

2008. január 12. - WEINEBENE

2007.11.22.

A karácsonyi ünnepek után, az újév kezdetén 2007. január 12-én immár a hetedik alkalommal várják a szervezők az abszolút amatőr sportolókat, síelőket, snowboardozókat a megmérettetésre. A verseny helyszíne változatlan: Weinebene. A Graztól délnyugatra fekvő kis osztrák település Veszprémtől mintegy 260 km-re található. Gépkocsival az utazás - jó időjárási viszonyok mellett - kb. 4 óráig tart.

A sípályákon csákányos sífelvonók működnek, a pályák magassága: 1550-1850 m. A hely hóbiztos, de igény esetén hóágyúzzák a pályát. A pályák közvetlen közelében, és környékén több családias panzió is működik.

Érdeklődni a GYOPÁR SPORT & TOUR Utazási Irodában lehet.

A verseny napján a szervező Hefa Sportbolt térítéses buszjáratot indít, az érdeklődők részére, korlátozott számban. A buszra a jelentkezés sorrendjében lehet helyet foglalni. Itt hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a busz az eredményhirdetés után azonnal visszaindul.

A versenyen 8 korosztályban + 1 snowboard kategóriában avatunk fiú és lány bajnokokat. Kupa és ajándék vár az abszolút bajnokra, valamint a leggyorsabb hölgy versenyzőre is, emellett minden induló névre szóló oklevelet kap!

Várjuk a családi nevezéseket is, és garantáljuk a különdíjat a legifjabb átlagéletkorú család részére. A családi futamhoz szükséges létszám minimum 3 fő, akikből legalább egy szülő-gyerek kapcsolatnak kell lennie.

Nevezni a HEFA Sportboltban (Veszprém, Fenyves u. 21. Tel: 88/591-049) lehet, ahol lehetőség van kedvezményes síbérlet megvásárlására is. Itt minden információt megadnak kollegáink.

Akik a helyszínen töltik az estét, ajánljuk vegyenek részt az élő zenés esti összejövetelen, a Göslerhütte éttermében.

A versenykiírás megtekinthető a www.hefa.hu weboldalon.

A versenysorozat 2. fordulója előreláthatólag február elején, a Nordica Skiarena Eplényben kerül megrendezésre.

Mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 220 vendég és 29 regisztrált felhasználó látogatja.