Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Thule táskák a praktikus hátizsákoktól a nagy bőröndökig

2021.01.15. 2024.03.25. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2024.03.25.

Az 1942-ben alapított svéd cég csak a 60-as éveben kezdett specializálódni az autós csomagszállításra. A rendkívül hasznos, kényelmes és minőségi kiegészítők hamar sikeressé váltak az autósok körében. A 90-es évek közepére egyértelműen piacvezető cég lett, és azóta a táskagyártás a Thule márka leggyorsabban fejlődő részlege
A svédek nem elégedtek meg ennyivel, és új terepekre tévedtek.
A 2000-es évek közepétől több új ágazatot indítottak, mint például a Hólánc és a személyszállító járművekre szerelhető elektromos fellépő.
2007-ben felvásárolták az addig táskákkal, valamint elektronikus eszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó amerikai CaseLogic-ot. Jelenleg körülbelül 2000 alkalmazott dolgozik a Thule-nál a táskás részlegen.

A Thule táskákat három főcsoportra tudjuk osztani. Az egyik a csomagszállítás (utazó táskák, gurulós bőröndök, kézi poggyász, kerékpárszállító táska, téli sport táska), a második a hátizsákok (hátizsákok, fotós táskák, túrahátizsákok, gyermekhordozó, kerékpáros hátizsák), a harmadik laptop és tablet táskák. A teljesség igénye nélkül megmutatnánk pár népszerű táska családot.

Thule Accent

Exkluzív megjelenésű, magas minőségű hátizsákok, rendkívül hasznos zsebekkel és kényelmes vállpánttal. A táska szerkezete merev, tehát ha esetleg nem pakoljuk tele, akkor sem esik össze. A hátsó rekeszben elfér egy 15”-os laptop, a fő rekeszben pedig számos rendszerezőzseb található, melyek segítségével maximális rendet tudunk tartani a táskában.
A táskák alaptartozéka az úgynevezett SafeZone, ami egy védett zsebet jelent, ahová teljes biztonsággal berakhatjuk a szemüvegünket vagy telefonunkat.
A táskák alaptartozéka az úgynevezett SafeZone
A táskák alaptartozéka az úgynevezett SafeZone
Az Accent táskák rendelkeznek bújtatóval, ami lehetővé teszi, hogy gurulós bőröndünk teleszkópos fogantyújához rögzítsük a táskát.
Az Accent táska kiváló választás mindennapi használathoz, utazáshoz, sportoláshoz.

Thule Subterra

Subterra táskák szélesebb választékban elérhetőek, ugyanis hátizsák, gurulós bőrönd és az utazótáska mellett laptop táska is vásárolható.

A hátizsákok mindegyike több praktikus zsebbel és ötletes apróságokkal van ellátva. A bélelt és oldalról külön is elérhető laptop rekesz mellett, párnázott tablet tartó rekesz is van bennük. A belső PowerPocket rendszer segít elvezetni a táskában tárolt eszközök töltőkábeleit. Szivacsos és légáteresztő vállpántoknak köszönhetően hosszú utazások alatt is kényelmesen hordhatjuk táskánkat. A hátizsákok a gurulós bőröndök fogantyújára is rögzíthetők.
A belső PowerPocket rendszer segít elvezetni a táskában tárolt eszközök töltőkábeleit
A belső PowerPocket rendszer segít elvezetni a táskában tárolt eszközök töltőkábeleit
A gurulós bőröndök megfelelnek a legtöbb légitársaság kézipoggyász követelményének. Több különválasztható rekesszel rendelkeznek, így maximális rendet tudunk tartani a táskákban. Tartós, merev külső borítással és nagyon könnyen gördülő kerekekkel vannak ellátva.
A táska több oldalán található fogantyú, így minden helyzetben meg tudjuk emelni. A kulcsoknak, pénztárcának és egyéb apróságoknak, egy erre kialakított hálós zseb áll rendelkezésünkre. A nagyobb bőröndökben az innovatív 3 az 1-ben megoldás lehetővé teszi, hogy akár 1 nagyméretű, vagy 2 kisebb táskával rendelkezzünk.
A Subterra táskákat azoknak ajánljuk, akik szeretnék, hogy egy praktikus és minőségi táska kísérje őket a hosszú utazásuk során.

Thule Gauntlet laptop táska és tok

A Gauntlet tokok és táskák régóta a Thule termékpaletta részét képezik, ám több fejlesztésen is átestek és jelenleg a 4.0-ás verzió érhető el. A Gauntlet táskák és tokok egy célt szolgálnak: maximális biztonság laptopunknak, tabletünknek. Merev külső borítással és megerősített sarok- és élvédelemmel vannak ellátva. A vékonyabb tokba csak a laptopunk fér bele, ha viszont a vastagabbat választjuk, magunkkal vihetjük a töltőkábelt és az egeret is. A laptopunk használatához nem kell kivennünk a laptopot a tokból, így akár olyan helyen is tudjuk használni azt, ahol nélküle esetleg megsérülhetne eszközünk. A vastagabb Gauntlet ráadásul válltáskaként is funkcionál.
A Gauntlet táskákat, tokokat azoknak ajánljuk, akik szeretik biztonságosan szállítani laptopjukat, tabletüket.

Üzleteinkben elérhető a Thule táskák teljes palettája, értékesítőink pedig szívesen segítenek kiválasztani az utazáshoz legmegfelelőbb táskát.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.