Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowscoot avagy hóroller

2015.03.16.

Rengeteg alternatív lesiklóeszközt találhatunk már a piacon, ha kitartóan keresgélünk. Az egyik ilyen újdonságnak számító eszköz a snowscoot, melynek receptje kb. 1 egység bicikli és 2 egység snowboard. Aki látott már snowbike-ot, ahhoz nagyon hasonlít, de szélesebbek a talpai.
A "Move it, Blondie" blog szerzője az eplényi lejtőkön próbálta ki magát ezen a nem mindennapi sporteszközön. A snowscoot alapját egy bicikliváz(szerűség) adja, viszont a kerekek helyén 1-1 snowboard szélességű talp van. A kormánnyal viszonylag könnyedén irányítható a snowscoot. Nézzétek meg a videót, ebből minden kiderül!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.