Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

150 fő résztvételével zárult az idei Hórukk Sífesztivál

2020.01.23. sielok.hu

Immáron 18. alkalommal került megrendezésre a Hórukk Sífesztivál, melynek ezúttal is a szlovákiai Tátralomnic szolgált helyszínéül.
Maga a Hórukk Sífesztivál Klausmann Viktor, a Magyar Síakadémia nevéhez fűződik, ő hozta létre még 1995-ben a rendezvénysorozatot. Azóta (néhány évnyi kihagyás után) a helyszín Ausztriából átkerült Szlovákiába, ahol a néhány éve épült Hotel Horizont**** kiváló "bázishelyként" szolgál.
Gyülekeznek a versenyzők az induló kapunál
Gyülekeznek a versenyzők az induló kapunál
A síelős hosszú hétvégén több, mint 150 fő vett részt, akiknek hozzávetőlegesen a fele el is indult a szombati amatőr lesiklóversenyen. Elsősorban azért nem a versenyzés volt itt a cél, hanem hogy kellemes környezetben, barátságos társaságban tölthessenek el a vendégek néhány napot. A Magyar Síakadémia nem csak a teljesen kezdők, hanem a középhaladók és a pálya ördögei részére is képzett oktatóival biztosította a síelés elsajátítását!
Gyakorlatozás a versenypálya kapui között
Az oktatás után már biztos talpakon, vagyis inkább pontosabban éleken indulhatott a verseny! A leggyorsabb induló idén is a 13 éves Fehér Boróka volt, aki az összes indulót messze lehagyta. De nem csak a legesleggyorsabbak kaptak elismerést, megannyi értékes díj került kisorsolásra számos korosztályban a gyerekektől egészen a seniorokig.
A síverseny abszolút első helyezettje, Fehér Boróka
A síverseny abszolút első helyezettje, Fehér Boróka
Esténként pedig St. Martin, valamint Bebe rögtönzött koncertjét élvezhették a résztvevők, majd szombat éjszaka kifulladásig tartott a retro disco a szálloda rendezvénytermében!
A díjkiosztó után Bebe szórakoztatta a közönséget
A díjkiosztó után Bebe szórakoztatta a közönséget
A 2021-es Hórukk Fesztivál várhatóan 2020 őszén lesz meghirdetve a www.horukksifesztival.hu oldalon. Érdemes figyelni, mert az idei rendezvényre rekord gyorsasággal, hozzávetőlegesen 2-3 hét alatt elkelt az összes hely!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Grand Hotel Bachledka csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív hotel közvetlenül Bachledka sípályáinál, Zdiar (7 km) és Tátralomnic (15 km) közelében. Egyedi szobák szép panorámával, étterem, tematikus vacsorák, wellness részleg medencével és ötféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Penzion Cikovsky
Teljesen felújított panzió igényes és modern szobákkal és reggelis ellátással a Magas-Tátrában, Tátralomnic sípályáitól 4,5 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Stary Smokovec csillagcsillagcsillagcsillag
A Budapesttől kb. 270 km-re található szecessziós stílusban épült Grandhotel Stary Smokovec Ótátrafüred központjában található 1.018 méter magasan. A Hrebienok sikló kb. 100 méterre található a hoteltől, és kb. 10 perc alatt érjük el a Tátralomnici sípályát autóval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.