Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Banff Hegyifilm Fesztivál idén áprilisban visszatér Budapestre

2024.03.18. 2024.03.31. sielok.hu | frissítve: 2024.03.31.

13 székbe szögező dokumentumfilm a kalandsportok világához kapcsolódó legkülönbözőbb témákban: hegymászó expedíciók filmes dokumentációi; adrenalin dús trükkök földön, vízen és levegőben; felfedező kalandok, melyek őrült utazásokra invitálnak minket.
180 percnyi lélegzetelállító látvány, őrült izgalom és igazi inspiráció a 48. Banff Mountain Film Festival világkörüli filmturnéjának budapesti vetítésein.

A hegyifilmek legrangosabb éves versenyének legjobbjaiból készült válogatást a magyar közönség április 18-án és 19-én este láthatja a mozivásznon, idén új helyszínen, a Cinema City Mammutban.

További információ: www.banff.hu
The Best Skier You’ve Never Heard Of
The Best Skier You’ve Never Heard Of

„A“ Banff Film Program – 90 perc

No Way
Jean-Baptiste Chandelier-nek megint sikerült! Napjaink egyik legkiválóbb siklóernyőse teljesen új szintet képvisel nem csak a légisportok legextrémebb sportágban, hanem a filmkészítésben is.

4 perc I 2023 I Franciaország I szöveg nincs

The Best Skier You’ve Never Heard Of
Pillants be egy profi síelő hétköznapjaiba! Adrien Grabinski nagysikerű versenyzői pályafutása után British Columbia egyik távoli szegletében talált új otthonra. Motiváló portréfilm látványos lesiklásokkal.

7 perc I 2023 I Svédország I angol nyelven, magyar felirattal

Two Point Four
Leo Houlding brit hegymászó a világ legjobbjai közé tartozik. Az alpinista és kalandor a feleségével és két gyermekükkel egy 600 méteres sziklafalon másznak fel Norvégia ikonikus hegycsúcsára családi nyaralásukon.

20 perc I 2023 I Egyesült Királyság I angol nyelven, magyar felirattal

Daughter of the Sea
A dél-koreai Mara-szigetén a nők generációk óta szabadtüdős merüléssel gyűjtik be az óceán fenekéről a megélhetésüket biztosító tengeri herkentyűket. Lenyűgöző vízalatti felvételekkel kísért történet a természet hívó szaváról.

18 perc I 2023 I Egyesült Államok I eredeti nyelven, magyar felirattal

Eternal Flame
A látványos film egy őrült utazásra invitál minket a pakisztáni Himalája mélyébe két kiváló francia alpinistával, akik miután megmászták a pakisztáni Nameless Tower 6200 méteres sziklatornyát, bázisugrással fejelik meg az egyébként sem kis teljesítményt.

26 perc I 2023 I Svájc I angol nyelven, magyar felirattal

To be Frank
A film főszereplője a 73 éves Frank Paine, a Dél-kaliforniai South Bay ikon és szerény helyi legenda, akinek élete a szörf.

11 perc I 2023 I Egyesült Államok I angol nyelven, magyar felirattal
Earthside
Earthside

„B“ Banff Film Progam – 90 perc

Fuego
Kilian Bron hegyikerékpáros mesterműve Guatemala, Bolívia és Peru legszebb hegyein, lélegzetelállító felvételekkel.

7 perc I 2023 I Franciaország I szöveg nincs

Leo és Chester
Miközben a kamera a Sziklás-hegység vadregényes tájait pásztázza megismerhetjük Lee Downyt, az egykori keresett rocksztárt, aki ígéretes karrierjét hátrahagyva egy bölénycsorda mellett találta meg a boldogságot.

8 perc I 2022 I Kanada I angol nyelven, magyar felirattal

The Ascension Series: Morag Skelton
A skót Morag Skelton hisz abban, hogy siketsége nem korlátozhatja az életben, hegymászóként sem. És mindezt be is bizonyítja ebben a határok feszegetéséről és az akadályok leküzdéséről szóló rövidfilmben.

5 perc I 2023 I Egyesült Királyság I angol nyelven, magyar felirattal

The Blackcountry Journal
A legjobbnak ítélt téli sport filmben egy síző épp a síeléshez és a hegyekhez fűződő viszonyán elmélkedik, amikor Los Angeles nyüzsgő forgatagában összetalálkozik egy jazz-zenésszel, aki segít neki felfedezni a művészet, a sízés és a fekete kultúra közti összefüggéseket. A film minden egyes képkockája igazi művészeti alkotás kiváló zenei aláfestéssel.

9 perc I 2023 I Egyesült Államok I angol nyelven, magyar felirattal

Sea to Sky Trail Series: Progression
A futók az alpinizmusból, a sziklamászásból és a síkfutásból merítenek ihletet és olyan technikás terepeken bizonyítják képességeiket, amilyenekről korábban álmodni sem mertünk! A film Emma Cook-Clarke és Jesse McAuley futását követi az ikonikus Sea to Sky ösvényen.

11 perc I 2022 I Kanada I angol nyelven, magyar felirattal

Earthside
A szemet gyönyörködtető látványvilágú filmben Hilaree Nelson, Emily Harrington, Brette Harrington és Christina Lusti vitathatatlanul a valaha volt legerősebb, csak nőkből álló kalandcsapat expedícióját követhetjük nyomon a kanadai Baffin-szigetre. A céljuk, hogy ők legyenek az elsők, akik megmásszák majd besíelik a világ egyik legérintetlenebb hegyét.

33 perc I 2022 I Egyesült Államok I angol nyelven, magyar felirattal

Mustafa Ceylan
Egy fiatal török bevándorló története, aki arra készült, hogy focista lesz és átveszi szülei kebab éttermét. Ám egy napon a sors egy pár sílécet sodort az útjába.

12 perc I 2022 I Svájc I angol nyelven, magyar felirattal
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.