Menü ≡

Banff Filmfesztivál: 8 év legjobb hegyifilmjei online

2020.03.31. | Frissítve: 2020.04.13. | Szerző: sielok.hu
A Banff Hegyifilm Fesztivál a koronavírus járvány miatt elmarad 2020. április 1-2-3-án a budapesti Corvin Moziban. Nézd meg 8 év legjobb hegyifilmjeit magyar felirattal, online!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Azokat, akik elővételben belépőt vásároltak a Banff világkörüli filmturnéjának 2020 áprilisi budapesti vetítésére, a következő módon tudják a szervezők kárpótolni:

Közel 1700 percnyi/ 28 órányi kaland, nevetés és igazi inspiráció. A Banff Budapest Filmarchívumban online, magyar felirattal láthatod a 2020-as műsort és az elmúlt 7 évben a budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválon vetített filmeket.

Azok számára, akik elővételben belépőt vásároltak az idei budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra és nem kérik vissza a jegy árát, a 2020-as műsor valamint a 2013 és 2019 között Budapesten vetített Banff filmek ingyenes online megtekintésére lehetőséget adó VIP tagságot biztosítanak a szervezők.

Akik még nem vásároltak elővételben jegyet az áprilisi filmfesztiválra, azok egy normál „Banff mozijegy“ megvásárlásával kaphatnak hozzáférést/ VIP tagságot a teljes online filmarchívumhoz.

E mellett a Vimeon lehet online megnézni 2013 – 2020 évek budapesti Banff műsorát. A Vimeo szolgáltatás díja: 20 USD/ 1 éves Banff filmprogram.

Banff Budapest Filmarchívum részletek itt olvashatóak.

Igény esetén a szervezők visszafizetik a 2020-as budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra elővételben megvásárolt belépők árát. Ennek módjáról a Banff honlapján tájékozódhatnak az érintettek.

A Banff Hegyifilm Fesztivál következő nyilvános nagyrendezvényére külön belépőjegyet lehet majd vásárolni, a rendezvényre a 2020 áprilisi Corvin Moziba szóló jegyek nem lesznek érvényesek.

Tudjuk, hogy az online filmarchívummal az igazi Banff-moziélményt nem lehet visszaadni, de reméljük hogy a család társaságában megnézhető Banff filmek egy kis inspirációval szolgálnak ezekben a nehéz időkben. Jó szórakozást!
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »