Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Banff Filmfesztivál: 8 év legjobb hegyifilmjei online

2020.03.31. 2020.04.13. sielok.hu | frissítve: 2020.04.13.

A Banff Hegyifilm Fesztivál a koronavírus járvány miatt elmarad 2020. április 1-2-3-án a budapesti Corvin Moziban. Nézd meg 8 év legjobb hegyifilmjeit magyar felirattal, online!
Maradj egészséges, maradj otthon!
Maradj egészséges, maradj otthon!
Azokat, akik elővételben belépőt vásároltak a Banff világkörüli filmturnéjának 2020 áprilisi budapesti vetítésére, a következő módon tudják a szervezők kárpótolni:

Közel 1700 percnyi/ 28 órányi kaland, nevetés és igazi inspiráció. A Banff Budapest Filmarchívumban online, magyar felirattal láthatod a 2020-as műsort és az elmúlt 7 évben a budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválon vetített filmeket.

Azok számára, akik elővételben belépőt vásároltak az idei budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra és nem kérik vissza a jegy árát, a 2020-as műsor valamint a 2013 és 2019 között Budapesten vetített Banff filmek ingyenes online megtekintésére lehetőséget adó VIP tagságot biztosítanak a szervezők.

Akik még nem vásároltak elővételben jegyet az áprilisi filmfesztiválra, azok egy normál „Banff mozijegy“ megvásárlásával kaphatnak hozzáférést/ VIP tagságot a teljes online filmarchívumhoz.

E mellett a Vimeon lehet online megnézni 2013 – 2020 évek budapesti Banff műsorát. A Vimeo szolgáltatás díja: 20 USD/ 1 éves Banff filmprogram.

Banff Budapest Filmarchívum részletek itt olvashatóak.

Igény esetén a szervezők visszafizetik a 2020-as budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra elővételben megvásárolt belépők árát. Ennek módjáról a Banff honlapján tájékozódhatnak az érintettek.

A Banff Hegyifilm Fesztivál következő nyilvános nagyrendezvényére külön belépőjegyet lehet majd vásárolni, a rendezvényre a 2020 áprilisi Corvin Moziba szóló jegyek nem lesznek érvényesek.

Tudjuk, hogy az online filmarchívummal az igazi Banff-moziélményt nem lehet visszaadni, de reméljük hogy a család társaságában megnézhető Banff filmek egy kis inspirációval szolgálnak ezekben a nehéz időkben. Jó szórakozást!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.