Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pischa lett Svájc legnagyobb freeride síterepe

Az új freeride terep megkezdi első szezonját

2006.12.04.

Pischa lett Svájc legnagyobb freeride síterepe A Pischa síterület újrapozícionálásával a Davos Klosters Mountains azokat a sportolókat igyekszik megszólítani, akik a karbantartott sípályákkal szemben a változatos, mélyhóval borított hegyoldalakat szeretik.
A kijelölt pályák melletti szabad hegyoldalak feledhetetlen élményeket kínálnak a freeride, a boardercross és az airbord szerelmeseinek. A snowboardosok között a freeride egyre kedveltebb időtöltéssé válik, ezért a Davos Klosters Mountains az idei télre kiszélesítette kínálatát. Pischa, a hat síterület közül a legkisebb, idéntől freeride paradicsomként pozícionálja magát. Két síliftet (Mitteltäli I. és Flüelamäder) és a függőfelvonót újra üzembe helyezik, valamint három új sípályát is felavatnak. Ezek alpesi veszélyek nélküli, mélyhóval borított sípályák. Ezenkívül három további sípályát továbbra is megmunkálnak a síelők és snowboardosok számára. Az edzésekhez és a versenyekhez a versenypálya áll rendelkezésre. A kínálatot egy boardercross pálya teszi teljessé, a legbátrabbak pedig kipróbálhatják az airboardozást. Ez egy felfújható, bobszánkóhoz hasonló télisporteszköz. Az airboardokkal csak a külön erre a célra kiállított útvonalakon lehet száguldozni, és csak a kabinos felvonóval lehet újra feljutni a hegycsúcsra.

Amikor a legutolsó napsugarak eltűnnek a horizont mögött, péntek esténként a hatszemélyes Rapid ülőfelvonó mellett található két kilométer hosszú sípályát újra rendbe hozzák, hogy a kivilágított pályán történő éjszakai síelésre vállalkozóknak 19-23 óráig tökéletes feltételeket biztosítsanak.

A szezon kiemelkedő fénypontja - mint az elmúlt hat évben mindig - a Bolgenen megrendezésre kerülő freeride verseny. A vérbeli snowboardosok naptárjából semmiképp sem hiányozhat ez a verseny. Idén néhány változás jellemzi a rendezvényt: a dátumot egy héttel korábbra tették és nevet "O'Neill SB-JAM"-ről "O'Neill The Evolution - Davos"-ra változtatták. 2007. január első hétvégéjén kerül megrendezésre a sportos, zenés és szórakoztató attrakciókat felvonultató záróest. Ez az egyedülálló esemény sajátos légkört varázsol az "O'Neill The Evolution - Davos" rendezvényre. A világ elitje újra megküzd az értékes trófeáért, és az új év első svájci ticket to ride tour pontokért.


További információk: www.davosklosters.ch

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.