Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
h i r d e t é s
SÍTEREPAJÁNLÓ
Kranjska Gora
Szuper sí & wellness csomagajánlatok márciusban!
Mariazell
Határhoz közeli síélmények:
3 síterep egyetlen bérlettel!
Maribor - Pohorje
Határközeli szlovén síterep Budapesttől csak 3,5 órára!
Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Ausztria egyik legnagyobb összefüggő síterülete - 270 km
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

A Síparkban lesz az országos freestyle snowboard bajnokság

2019.02.11. | Szerző: Magyar Snowboard Szövetség
A 2018/2019-es szezon legjobb híre a hazai hódeszkásoknak, hogy a Mátraszentistván Sípark ad otthont a magyar freestyle snowboard bajnokságnak. 2019. február 23-án, szombaton rendezi a Magyar Snowboard Szövetség az slopestyle kategóriában kiírt megmérettetést, melyhez a szövetség ez alkalommal szakmai társszervezőt is bevont.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A magyar snowboard bajnokság megrendezése sok éve, rendszerint az ausztriai, Murau környéki hegyekben zajlott. Idén viszont a szövetség úgy döntött, hogy kedvez a freestyle szakág versenyzőinek és elérhetőbbé teszi a rendezvényt azoknak is, akik eddig a távolságot tartották akadálynak a versenyen való indulásban. A hazai pálya lehetővé teszi a “slopestyle”, azaz különböző boxokkal, ugratókkal és korlát elemekkel épített formátum lebonyolítását és egy megfelelően színvonalas verseny megtartását.
A helyszínváltoztatás előidézője a tavalyi, utolsó év volt, amikor rá kellett jönnünk, hogy a versenyzők sokkal jobban értékelik, hogy itthon, saját hegyek között, közelebb az otthonukhoz rendezzük meg a bajnokságot. Rengeteg visszajelzést figyelembe véve, és az ország legtöbb pályaépítő tapasztalatával rendelkező csapattal együtt olyan rendezvényt szeretnénk idén életre hívni, amelyen hosszú távú célkitűzéseinket megalapozzuk." – Bécsy Balázs, MSBSZ főszervező

Bár az osztrák tapasztalatokat nehéz lenne összehasonlítani a hazai tudással, mégis a múltból emlékezhetünk olyan hazai rendezvényekre, amelyeken bebizonyosodott, hogy 822 méteren is megfelelőek a kondíciók egy sikeres, minőségi rendezvényhez.
"Már évek óta támogatjuk és szakmailag próbáljuk segíteni a Síparkot és a szövetséget abban, hogy az utánpótlás is megfelelő hangsúlyt és terepet kapjon ahhoz, hogy a snowboard sport fejlődjön és évről évre többen kezdjenek el deszkára állni. Idén már nemcsak a diákbajnokság tartozik a Store13 szervező és lebonyolító gárdájához, de örömmel csatlakoztunk a felnőtt freestyle bajnoksághoz is." - Szaplonczay Péter, Store13 tulajdonos

További infó: az esemény facebook oldalán
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a síelők.hu friss híreit és síelőknek szóló aktuális ajánlatait.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 32 vendég és 6 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet