Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Big Air Contest összefoglaló a Suzuki Nine Queensről

2015.03.26.

A 2015-ös Suzuki Nine Queens kétség kívül korszakalkotó volt a női freeski és snowboard történelmében, ahol eddig még nem látott trükkökkel is találkozhattunk március 15 és 20. között. Volt minden: heli, versenyek a napfelkeltében vagy naplementében és persze a végső leszámolás, a Big Air Contest.
A versenyen idén is a német leányzó, Lisa Zimmermann győzött, aki már zsinórban harmadjára szerezte meg az aranyérmet, miközben a norvégstílus királynő, Kjersti Ostgaard-Buaas végzett a snowboardosok élén.
A Nine Queens pályája
A Nine Queens pályája
Kjersti Ostgaard-Buaas
Kjersti Ostgaard-Buaas
Suzuki Nine Queens 2015 verseny összefoglaló videója:

Big Air Contest - Snowboard

A verseny egy egy órás jam sessionként zajlott le, ahol minden résztvevőnek körülbelül 8 körre volt lehetősége, és a két legjobb trükk számított bele a végső pontszámba. Kjersti magabiztosan csúszott a megmérettetés közben, aminek köszönhetően végül a toppon végzett egy backside 540 japan és egy front 720 stale-lel. Mi több, majdnem sikerült beadnia egy tökéletes frontside 1080-at, amit Jamie Anderson (USA) előzőleg megcsinált még a hét elején.

Monster Showdown Jamie vs. Klaudia:

Big Air Contest - Freeski

A síelők terén sem unatkoztak a nézők a verseny alatt. Lisa Zimmermann (GER) például körről körre ejtette ámulatba a közönséget, de a két legkiemelkedőbb mégis a switch right 1080 mute, és a switch left double 1080 volt, egy eddig még soha nem látott trükk a női síversenyeken. Lisa mögött végzett az olasz Silvia Bertagna a második helyen egy szolidabb 900 tail grabbel amit egy 1080 tail grab követett. A dobogót pedig Emma Dahlström (SWE) egészítette ki, miután egy switch 720 double japan és egy switch cork 540-el megszerezte a bronzérmet.
Lisa Zimmermann
Lisa Zimmermann
Több infó: www.ninequeens.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.