Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hogyan használd a GOPASS kártyát?

2023.03.16. 2024.03.12. sielok.hu | frissítve: 2024.03.12.

A Tátra legjobb síterepein Szlovákiában, de számos lengyel, cseh és már néhány osztrák síterepen is csúszhatsz a Gopass kártyával. Hogyan működik? Hogy lehet legegyszerűbben hozzájutni? A kártyával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre adunk választ, saját tapasztalataink alapján.
A plasztik kártyákat a síelés végén el kell tenni, azok nem visszaválthatóak. A legközelebbi síelésed alkalmával ugyanezeket a kártyákat használhatod, rá lehet tölteni a síbérletet. | Kép: síelők.hu
A plasztik kártyákat a síelés végén el kell tenni, azok nem visszaválthatóak. A legközelebbi síelésed alkalmával ugyanezeket a kártyákat használhatod, rá lehet tölteni a síbérletet. | Kép: síelők.hu
Ahhoz, hogy használni tudd a kártyát, utazás előtt érdemes regisztrálni a gopass.travel oldalon, ezt kétféle módon is megteheted.

Online regisztráció

1. A gopass.travel oldalon add meg e-mail címed!
2. Emailben kapsz egy automatikus e-mailt, amit vissza kell igazolni.
3. Ezután megérkezik az e-mail címedre a digitális Gopass kártyád.
4. Mentsd le a letöltött képekhez vagy a "Wallet" nevű alkalmazásba! Itt könnyedén megtalálod, amikor szükséged lesz rá.

Applikáció letöltése

1. Töltsd le a GOPASS alkalmazást a mobiltelefonodra!
2. Regisztrálj az alkalmazáson keresztül.
3. Igazold vissza az e-mail címedet.
4. Töltsd fel a digitális Gopass kártyád az alkalmazásba.
5. Egy családon belül elegendő egy regisztráció. A családtagokat az alkalmazásban hozzá lehet adni.

Ha megtörtént a regisztráció és megérkezett a digitális Gopass kártya, a plasztik kártya kiváltása és a bérletvásárlás is többféleképpen történhet:
  • online az alkalmazáson keresztül - így nagyobb kedvezményben részesülsz
  • a szálloda recepcióján, ha a hotel a TMR társasághoz tartozik
  • a helyszínen, a síterep pénztárában
  • a helyszínen automatában
Ha bizonytalan vagy abban hogy fogsz-e síelni, akár az időjárási körülmények, vagy egyéb váratlan helyzet miatt, akkor érdemesebb megfontolni a helyszíni bérletváltást. Ilyenkor keresd fel a pénztárat (Cashdesk - Pokladňa) a síterep aljában. A jegyet a síterepen kihelyezett valamelyik atomatában is megveheted.
Tábla figyelmeztet: a síbérletet tilos továbbadni!
Tábla figyelmeztet: a síbérletet tilos továbbadni!

Hogyan használd a Gopass automatát?

1. Válaszd ki a megfelelő nyelvet.
2. Olvasd be digitális Gopass kártyád számát.
3. Válaszd ki a megfelelő "terméket", bérlet típust.
4. Ne feledkezz meg a családtagok bérletéről sem!
5. Bankkártyával kifizetheted a bérletet + első alkalommal + 2 EUR kártya díjat.
6. Az automata jelzése szerint kiadja az egyes családtagok plasztik kártyáit. A kártyákat a síelés végén el kell tenni, azok nem visszaválthatóak. A legközelebbi síelésed alkalmával ugyanezeket a kártyákat használhatod.
Pénztár - Cashdesk - Pokladna  Tátralomnicon I fotó: sielok.hu
Pénztár - Cashdesk - Pokladna Tátralomnicon I fotó: sielok.hu
TIPP: A Gopass alkalmazáson keresztül számos kedvezményhez juthatsz hozzá, élő pályadatokat láthatsz, webkamerákon keresztül ellenőrizheted a pályák állapotát, sőt még a megtett kilométereket is nyomon követheted. A nap végén statisztikát láthatsz arról, hogy hány kilométert síeltél, mennyit felvonóztál. Az app programokat is ajánl, megnézheted, hogy milyen koncertek vagy egyéb programok lesznek a síterepen, amire belépőt is tudsz online vásárolni. A parkolást is könnyedén, gyorsan ki tudod fizetni a Gopass applikációval.
Jasnán síeltünk március 8-9-én. 100% saját képanyag a videóban.
A Tátra legjobb síterepeinek (Jasna, Tátralomnic, Csorba-tó) üzemeltetői elsőként vezették be az un. dinamikus síbérlet árakat, ami azt jelenti, hogy a bérletek és napijegyek ára naponta más lehet, forgalomtól függően. A bérleteket online, elővételben lehet megvásárolni Gopass kártyával és ezzel jelentős összegeket takaríthatunk meg. A Gopass szezonbérletre is ez érvényes. Elővételben jelentős kedvezményt adnak, és a kedvezmény annál nagyobb, minél korábban dönt valaki a vásárlás mellett.
KOMMENTEK
gyugitibi | 2023.03.17. 07:21
A Gopass rendszer szerintem egy nagy sz... Ha az alkalmazásban szeretném megvenni a jegyet kiírja hogy ops valami hiba történt gyere vissza később. A kasszáknál megvettem a kétnapos jegyet, délben lezárták a pályát a nagy szél miatt kettő napra. Közölték hogy nem tudom visszaállítani, vagy jóvá íratni, menjek fürödni. A fürdőben is érvényes a bérlet. Így elég drága fürdés lett a 2napos síelés helyett. Ajánlom mindenkinek hogy csak az aznapi jegyét vegye meg!!!
Whylechlapht | 2023.03.17. 10:14
Egyet értek. Sok éves tapasztalat, hogy a gopass célja, hogy minél több pénzed ragadjon bent a kártyán. Egyáltalán nem felhasználóbarát és nem könnyíti meg a bérletvásárlást. Nem egyszer fordult elö, hogy “invalid card” miatt várhattuk végig a 2-3 órás sorokat Jasnán. Vagy hiába hogy csak 1 után értünk a pályára, fél napos bérlet nem választható online, ki lehetett várni a sort ismételten a pályán. Jelenlegi formájában egy nagy lehúzás.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.