Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Melyik sportoló síel 53-as bakancsban?

2005.09.29. | Szerző: Bata Attila
Melyik sportoló síel  53-as bakancsban? A kérdés természetesen becsapós. Ugyan valójában sportolóról van szó, de nem a síelők közé tartozik. Ian Thorpe, az ausztrálok kétszeres olimpiai bajnok csodaúszója teljesen a síelés megszállottja lett az utóbbi időben.
h i r d e t é s
Végül is, mindkét esetben vízről van szó, de amikor a megfagyott állapotú vizet választja, akkor nagyon kell nyugtatni az úszóedzőjét.

A 22 éves Thorpe tavaly kezdett el síelni európai vakációján a svájci St. Moritzban és ahogy mondja teljesen rákapott az ízére. Már megy a kanyarodás párhuzamos lábakkal és a hirtelen megállás nagy farolással.

Thorpe elég furán mutathat bárki mellett, ha az ember önkéntelenül is rápillant a bakancsára. Az európai számozás szerinti 53 és feles lábára nem lehet könnyű bakancsot, kötést, de talán még lécet sem találni. Rossz nyelvek szerint ekkorra lábra már nem is kell léc, csak rá kell állni.

Természetesen a hobbi legádázabb ellensége az edzőnője, akinek égnek áll a haja, akárhányszor Thorpe bejelenti, hogy síelni indul. Nem csoda, hiszen mindenegyes lecsúszás a világ egyik legnagyszerűbb uszodai karrierjét törheti derékba. Thorpe kedvence a magashegyi edzőtáborok, ahol most már az úszás mellett síelhet is, persze ha az edzője engedi.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »