Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rengeteg újdonság várja a síelőket az idén Salzburgban

2005.10.07. Bata Attila

Rengeteg újdonság várja a  síelőket az idén Salzburgban Tűzijáték, hihetetlen marketingkampány, vadonatúj hóágyúk és a legmodernebb liftek serege várja idén a síelőket Salzburg tartományban. A régió mindent megtesz annak érdekében, hogy túlszárnyalja a tavalyi rekordszezont, amikor is 13,2 millió vendégéjszakát töltöttek itt a vendégek december és április között.
A helyiek mindent megmozgatnak a cél érdekében. Szponzorálják a kínai síválogatottat és hirdetnek a kínai TV-ben, bíznak a kínai síelők érkezésében. A környék összes kulturális és sporteseményén hirdeti magát a tartomány, mindenki Salzburgot ajánlja Mozarttól Thomas Gottschalkig.

A reklámköltségekkel nem takarékoskodnak, az idén 300.000 salzburgi síatlaszt nyomtattak, valamint 700.000 prospektus várja az ideérkezőket. Mindenek előtt a lifttársaságokat kell nagyon megdicsérni, a nyári szünetben 135 millió eurót (kb. 34 milliárd forint) költöttek új liftekre és a régiek felújításra, pályajavításra, hóágyúkra és egyebekre. Hihetetlen összeg, még osztrák viszonylatban is.

A tavalyi évben a tartomány sípályáraira érvényes Super Ski Cardból 45 ezer darabot sikerült eladni. Most december 5-ig kedvezményesen 450 euróért még kapható. A bérletárak egyébként az idei szezonban átlagosan 2-3 %-kal emelkednek a régióban.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.