Menü ≡

A világ legdrágább házai síterepeken

2005.10.27. | Szerző: Bata Attila
h i r d e t é s

Lassan indul a síszezon és az amerikai Forbes magazin, amely előszeretettel állítja össze listáit a legdrágább dolgok és leggazdagabb gazdáik tekintetében most a síterepek legdrágább ingatlanjait vette sorra. Természetesen a legdrágább házakat az amerikai síterepeken találjuk és azon belül is a piszok gazdagok síterepének tekintett colorádói Aspen a favorit.

Nos ha megakarjuk venni a világ legdrágább házát egy síterepen, akkor legalább 46 millió dollárt (9,6 milliárd forint) kellene összeszedni, ez jóval több mint az eddigi legnagyobb hazai lottó főnyeremény. A kégli tavaly ért ennyit, amikor Peter Guber hollywoodi producer (Harmadik típusú találkozások, Batman, Flashdance) megvásárolta, azóta talán még emelkedhetett is.

Kiválasztottunk egy házat arról a listáról, amely a legnagyobb értékű síterepes ingatlanokat tartalmazza. Tessék gyönyörködni vagy irigykedni. A többi házikó képekkel és angol nyelvű leírással megcsodálható itt.

Az ingatlan a hozzákapcsolódó tóval és telekkel már maga is akkora mint egy síterep. Három hatalmas házból található a hatalmas telken, a legnagyobb kb. 2000 négyzetméteres. A bejárat olyan nagy, hogy elfér mellette egy valódi fa. A házban található mozi/színház, tornaterem, videoszoba, borospince, belső medence saját vízeséssel. A ház melletti homokos tóparton védett kikötőben sorakoznak a hajók.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »