Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Andre Agassi és Stefi Graf síterepet fejleszt

2005.09.02. Bata Attila

Andre Agassi és Stefi Graf  síterepet fejleszt A világ talán legismertebb tenisz párja, Andre Agassi és Stefi Graf bejelentette, hogy síterep fejlesztésére fordítja a hosszú pályafutásuk alatt összeütögetett dollárjaik egy részét.
Tulajdonrészt vásárolnak egy észak-amerikai síterepben és egy kis befektetéssel egy luxushotelt is felépítenek mellette.

Andre Agassi és Stefi Graf úgy döntött, hogy miután felhagytak a sokak által régebben még 'fehér sportnak' nevezett tenisszel, megpróbálkoznak egy igazi fehér sporttal. Az nem vitás, hogy a teniszben mindent elértek, amit csak lehetett. Csak ők ketten mondhatják el magukról, hogy megnyerték a négy legnagyobb versenyt a világon (Grand Slam) és emellett még olimpiai bajnokok is. Reményeik szerint az új vállalkozásukban is sikeresek lesznek.

Agassi cége egy pénzügyi tanácsadó céggel közösen szerződés kötött az Idaho államban található Tamarack sítereppel, hogy közösen egy luxushotelt építenek. Tamarack az új terepek közé tartozik az USA-ban (tavaly decemberben nyitott először), nem is kimondottan síterep, hanem olyan egész évben nyitva tartó szabadidőközpont, ahol persze kiemelt szerepet kap a síelés, a golf, és még számos sport.

Agassi természetesen nem véletlenül választotta ezt a helyet. Egy alapos megvalósíthatósági tanulmány győzte meg, hogy a hely adottságai vetekszenek Észak-Amerika leghíresebb síterepeivel mint pl. Aspen, Jackson Hole vagy Beaver Creek.

Agassi és Graf nem nagyon kommentálták az eseményt, csak a pénzügyi tanácsadóikból lehetett egy-két mondatot kihúzni, abból sem derült ki sokkal több. Mindenesetre a helyiek örülnek a hírnek, mert véleményük szerint egy luxus hotel és esetleges további fejlesztések a már korábban említett legendás terepek mellé emelhetik Tamarack környékét.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.