Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

EDELWISER a megszokott trendek ellen

2005.11.25. sielok.hu

EDELWISER a megszokott  trendek ellen A bécsi székhelyű "EDELWISER" cég teljesen új koncepcióval lepte meg a sílécvásárlókat. Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy a sílécek dizájnja évről évre a legnagyobb gyártók által meghatározott irányvonalat követi.
Azoknak a sízőknek, akiknek nem felel meg ez az irányvonal és egyedi sílécet szeretnének, számos érdekes megoldást kínál az "EDELWISER" cég.

A vásárlónak három lehetősége van, tud vásárolni a cégtől előre tervezett dizájnnal rendelkező sílécet, anélkül, hogy regisztrálná magát az "EDELWISER" közösségbe, ugyanígy tud lécet vásárolni, ha regisztrál a közösségbe, ekkor azonban a síléc átlátszó borítása alatt már feltüntetik a vevőkódját és nevét is.

A harmadik lehetőség a legérdekesebb, ennél a lehetőségnél először regisztrálni kell a közösségbe, utána pedig a cég által biztosított felületen a vásárló saját maga tervezheti meg azt a dizájnt, amelyet a sílécén kíván látni, ezután a gyártó a sílécet a kész dizájnnal (300dpi nyomtatási minőség) elkészíti a vevő számára. A tervezésben természetesen rendelkezésre állnak a cég saját dizájnerei is, akik számos javaslattal és ötlettel segítenek, hogy a vevő a lehető legegyedibbre, legtetszetősebbre tervezhesse sílécét.

Amennyiben a későbbiekben a vásárló által tervezett dizájnt többen is választják a megrendelt sílécükhöz, azt a cég bónuszpontokkal jutalmazza, amelyeket a következő sílécvásárlásnál felhasználhat az immár tervezővé előlépett vásárló.

Ha olyan kiváló lett a dizájn, hogy az a cég tetszését is elnyeri, akkor az alkalmi tervező az "EDELWISER" cég alkalmazottja, dizájnere is lehet, természetesen ekkor már nem bónuszpontokért, hanem meghatározott fizetésért.

A cég síléceit a nyolcvanas évek közepétől meglehetősen kis darabszámú leginkább freeride lécekre szakosodott "Snowrider" cég készíti, természetesen a dizájn mellett személyreszabott síléchosszt és rádiuszt is kérhetünk a gyártótól. A síléc famagos, titán erősítésekkel ellátott szendvicsszerkezetű, nagy torziós merevségű.

A sílécekre a gyártó az olasz "Nava" síkötéseit és kötésemelőit szereli, természetesen saját márkanév alatt.A sílécek ára a vásárlási fent írt három vásárlási lehetőségtől függően 420-580 Euró közt helyezkedik el.

A gyártó az innovatív vevőcentrikus tervezésen kívül számos extrát biztosít regisztrált vevőinek, ilyenek többek között a rendszeres hírlevelek, az ingyenes sítechnikai tanácsadás, a kedvezményes részvétel a cég által szervezett edzőtáborokban, valamint a síléc vásárlás után adott bónuszok jóváírása a következő léc vásárlásánál.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.