Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Karácsony előtt 70 cm hó Hideghegyen!

2005.12.22. Bata Attila

Nagyon örülünk neki, ha kedvező hírekről számolhatunk be hazánk síterepeiről. A szerkesztőségünkhöz beérkezett helyzetjelentéseket a hazai sípályák eseményeivel kapcsolatban egész szezonban várjuk (pl. a alul található e-mail címen) és természetesen díjtalanul megjelentetjük. A következő nagyszerű hírt Nagy-Hideghegyről kaptuk:

Senki sem emlékszik ilyen sok hóra a Börzsönyben már karácsony előtt! A nyugati frontok két hét óta csak havat hoztak a Börzsöny magasabban fekvő területeire. A hideghegyi nagy északi pályán szűz hóban lehet élvezni a mélyhavas sízést/hódeszkázást. A kezelt kis-északi és a déli pályán 30-40 cm a tömörített hó, de Karácsony előtt még egy havazás várható.

A legutóbbi hibát kijavítva, a hibás vonszolókat kicserélve, jelentősen megnövelt kapacitással várja a közönséget Magyarország leghosszabb, 220 méter szintkülönbségű felvonója. Jól működik Magas Taxon az elsősorban gyermekeknek és kezdőknek való Poma-lift, és elegendő tárcsa lesz a napos déli lejtő felvonóján is.

Pénteken, dec. 23-án előszezoni árakon próbaüzem, december 26-tól pedig folyamatos üzem lesz Nagy-Hideghegy minden terepén a téli szünidőben, majd a hétvégeken.
Megrendelés esetén hétközben is működik a felvonó, és sítanfolyamokat is lehet szervezni, mert ebben az idényben a hótakaró már garantáltan meglesz. Egy nagy alpesi vagy tátrai sízésre idén  a hazai terepeken érdemes felkészülni!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.