Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Karácsony előtt 70 cm hó Hideghegyen!

2005.12.22. Bata Attila

Nagyon örülünk neki, ha kedvező hírekről számolhatunk be hazánk síterepeiről. A szerkesztőségünkhöz beérkezett helyzetjelentéseket a hazai sípályák eseményeivel kapcsolatban egész szezonban várjuk (pl. a alul található e-mail címen) és természetesen díjtalanul megjelentetjük. A következő nagyszerű hírt Nagy-Hideghegyről kaptuk:

Senki sem emlékszik ilyen sok hóra a Börzsönyben már karácsony előtt! A nyugati frontok két hét óta csak havat hoztak a Börzsöny magasabban fekvő területeire. A hideghegyi nagy északi pályán szűz hóban lehet élvezni a mélyhavas sízést/hódeszkázást. A kezelt kis-északi és a déli pályán 30-40 cm a tömörített hó, de Karácsony előtt még egy havazás várható.

A legutóbbi hibát kijavítva, a hibás vonszolókat kicserélve, jelentősen megnövelt kapacitással várja a közönséget Magyarország leghosszabb, 220 méter szintkülönbségű felvonója. Jól működik Magas Taxon az elsősorban gyermekeknek és kezdőknek való Poma-lift, és elegendő tárcsa lesz a napos déli lejtő felvonóján is.

Pénteken, dec. 23-án előszezoni árakon próbaüzem, december 26-tól pedig folyamatos üzem lesz Nagy-Hideghegy minden terepén a téli szünidőben, majd a hétvégeken.
Megrendelés esetén hétközben is működik a felvonó, és sítanfolyamokat is lehet szervezni, mert ebben az idényben a hótakaró már garantáltan meglesz. Egy nagy alpesi vagy tátrai sízésre idén  a hazai terepeken érdemes felkészülni!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.