Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Veszik a használt felvonókabinokat mint a cukrot

2005.12.30.

Az aspeni (USA) liftüzemeltető társaság úgy döntött, hogy jövőre új lifteket vásárol és a régi lift kabinjait pedig felajánlja bárkinek megvételre. A társaság nem túl sok reményt fűzött a használt kabinok értékesítéséhez, de az akció a legvadabb elképzeléseiket is felülmúlta.

Csaknem 36 óra alatt elkapkodták a meghirdetett 156 darab kabint, és még utána is nagyon sokan érdeklődtek. Volt olyan - meg nem nevezett - vevő, aki 80 darabot is megvett egyszerre. A síterep tavasszal cseréli le a 18 éves felvonót egy korszerűbbre és saját bevallásuk szerint fogalmuk sem volt arról, hogy milyen áron lehet őket eladni a piacon, és hogy egyáltalán érdekelhet-e valakit egy használt liftkabin. Inkább attól féltek, hogy majd hatalmas költségbe fog kerülni a nyakukon maradt kabinok elszállítása, szétszerelése és megsemmisítése.

Akár már az első félórában eladhatták volna az összes kabint, mert volt, aki az egészet meg szerette venni és ezzel kicsit kellemetlen helyzetbe hozta a lifttársaságot. Végül is nyolcvan darabot vásárolhatott meg, míg a maradékot a többiek kapkodták el.

A kabinokat a szezon végén szerelik le és mindenkinek saját költségére kell majd elfuvarozni a síterep parkolójából a darabonként kb. 250 kilogrammos felvonókabinokat. Sajnos, a kabinok áráról nem rendelkezünk információval.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.