Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vegyünk síbérletet olcsón a sarki fűszerestől Ausztriában!

2006.02.08. Bata Attila

Éles kritikákat kap Tirolban a legújabb osztrák kezdeményezés. Mostantól az MPreis élelmiszerbolt-lánc üzleteiben lehet megvásárolni néhány síterepre a bérletet igencsak kedvezményes árakon. A síterepet üzemeltetők nagy részének nem tetszik az ötlet.
A tiroli Axamer Lizumra is kínál kedvezményes bérletet az MPREIS
A tiroli Axamer Lizumra is kínál kedvezményes bérletet az MPREIS

Az üzemeltetők szerint féláron síbérleteket árusítani élelmiszerüzletekben többet árt a síelésnek mint használ. A nemzetközi összehasonlításban igencsak leárazott belépők árusítása kedvezőtlen képet fest a csodás tiroli síparadicsonokról, amelyekre bérleteket, mint akármelyik tömegcikket, bármelyik sarki fűszeresnél meglehet venni leértékelt áron.

Az üzletlánc nem ért egyet a kritikákkal. Szerintük az itt eladott bérletek is hozzájárulnak a síterepek bevételeihez, és nem érti az üzemeltetők kritikáit, hiszen ebből nekik csak bevételeik származnak. Naponta több mint százezren vásárolnak a cég boltjaiban Ausztriában és már maga a reklám sem elhanyagolható, amit szinte ingyen kapnak a sípályák.

Síelés tekintetében az osztrákok legdrágább tartományának, Voralbergnek az egyik kedvenc síterepére, Montafonra (Silvretta) lehet most bérleteket venni a SPAR hálózat boltjaiban. Az iskolai síszünet idejére szóló kedvezményes családi bérleteket lehet most a pályamenti pénztári áraknál olcsóbban megvásárolni, pl. egy felnőtt+két gyermek kombinált napijegyet már 52 euróért meg lehet venni a csemegeboltban. Természetesen Voralbergben is komoly vitákat vált ki az új értékesítési stratégia.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.