Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lopott síléceket árultak az interneten

2006.01.27. Bata Attila

Napjaink egyik legkényelmesebb vásárlási lehetősége az eBay. Röviden talán úgy lehetne összefoglani, hogy olyan mint egy internetes bolhapiac. Bármit meghirdethetek eladásra és aztán csak ki kell várnom, hogy a licitálók közül ki ad érte a legtöbbet, vagy akár vásárlóként én is licitálhatok a meghirdetett tárgyakra. Sokan vannak, akik sportfelszereléseket is adnak vagy vesznek az eBay-en keresztül. Néha lehet találni nagyon jó dolgokat, nagyon jó áron. Ha nagyon olcsón találunk valamit, arra a következő történet is lehet a magyarázat.

Előző héten az amerikai léctolvajok Park City-ben aktivizálták magukat és ellopták a rendőrség által titokban tartott személy sílécét. A tolvajok ott buktak le, hogy az áldozat egyből szétnézett az eBay-en valami jó kis léc után és legnagyobb meglepetésére saját lécével találkozott a hirdetések között.

A rendőrség és az eBay közös akciójának eredményeként hamar elfogtak egy fiatalt, akinek a lakásán számos sílécet és snowboardot is találtak. A rendőrség szerint a lopott felszerelések értéke elérte a 15 ezer dollárt. A rendőrség a gyanúsított hathatós közreműködésével most megpróbálja visszajutatni az eredeti tulajdonosoknak a rajtaütésen lefoglalt 15 pár lécet és öt hódeszkát.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.