Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Lopott síléceket árultak az interneten

2006.01.27. | Szerző: Bata Attila
h i r d e t é s

Napjaink egyik legkényelmesebb vásárlási lehetősége az eBay. Röviden talán úgy lehetne összefoglani, hogy olyan mint egy internetes bolhapiac. Bármit meghirdethetek eladásra és aztán csak ki kell várnom, hogy a licitálók közül ki ad érte a legtöbbet, vagy akár vásárlóként én is licitálhatok a meghirdetett tárgyakra. Sokan vannak, akik sportfelszereléseket is adnak vagy vesznek az eBay-en keresztül. Néha lehet találni nagyon jó dolgokat, nagyon jó áron. Ha nagyon olcsón találunk valamit, arra a következő történet is lehet a magyarázat.

Előző héten az amerikai léctolvajok Park City-ben aktivizálták magukat és ellopták a rendőrség által titokban tartott személy sílécét. A tolvajok ott buktak le, hogy az áldozat egyből szétnézett az eBay-en valami jó kis léc után és legnagyobb meglepetésére saját lécével találkozott a hirdetések között.

A rendőrség és az eBay közös akciójának eredményeként hamar elfogtak egy fiatalt, akinek a lakásán számos sílécet és snowboardot is találtak. A rendőrség szerint a lopott felszerelések értéke elérte a 15 ezer dollárt. A rendőrség a gyanúsított hathatós közreműködésével most megpróbálja visszajutatni az eredeti tulajdonosoknak a rajtaütésen lefoglalt 15 pár lécet és öt hódeszkát.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »