Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mától lehet síelni Obertauern pályáin is

2006.11.17.

A mai napon Obertauern is megnyitotta kapuit, köszönhetően a november eleji hidegbetörésnek, minek során több mint 60 cm hó hullott Obertauern hegyoldalaira.
Ráadásul a hideget kihasználva a hóágyúk is szorgosan működtek, hogy még fehérebbé varázsolják a tájat. Jelenleg fél méteres ratrakolt hó van a sípályákon.

A mai naptól azonban még nem nyitják meg az egész Tauernrundét, hiszen "csak" hat ülésesfelvonó fog üzemelni, nevezetesen:

- Grünwaldkopfbahn (négyüléses)
- Grünwaldkopfbahn (hatüléses)
- Kringsalmbahn
- Seekarspitzbahn
- Hochalmbahn
- Panoramabahn

A nyitva tartó sípályákat és a további ülőfelvonókat a Grünwaldkopfbahn négyfős libegőjével érhetjük el. A téli sportolókat jelentős bérletkedvezményekkel várják az obertauerniak. Jelenleg a nyitva tartó nem gleccseren fekvő osztrák síterepek közül ez a síparadicsom kínálja a legtöbb lehetőséget, ami a pálya és felvonóválasztékot illeti. De jó néhány gleccsert is megelőz jelenlegi kínálatával. Ráadásul, ha az égiek is úgy akarják jövő hét péntekétől (november 24.) az összes felvonót megnyitják, így az egész Tauernrunde körbesízhető lesz.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Neuwirt Mauterndorf csillagcsillagcsillag
Tradicionális szálloda Mauterndorf központjában, a Sírégióban, Grosseck, Fanningberg, Katschberg és Obertauern síterepek közelében. Szolgáltatások: síbusz, étterem, wellness, wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.