Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már lehet síelni a Magas-Tátrában is

2006.11.11.

Szinte hihetetlen dolgokat produkál az idén az időjárás. Kevesen gondolták volna a az előző hetek szeszélyes időjárási viszonyai után, hogy ezen a hétvégén nem csak Ausztriában, hanem már a Magas-Tátrában is lehet majd síelni.
Csorba-tó sítérképe
A hidegre fordult időjárás is besegített a Csorba-tó melletti Interski síterep üzemeltetőinek, akik már hetek óta folyamatosan hóágyúzták a pályát. Így fordulhatott elő, hogy sikerült 60 cm vastag friss hóval megkezdeni a szezont már november 11-én.

A tavalyi szezonkezdet a Csorba-tónál november végére esett, akkor kisebb-nagyobb ünnepségekkel nyitották meg a szezont, ez most elmaradt, de vélhetően később a szokásoknak megfelelően a hivatalos szezon előtti ünnepségek sem maradnak el. Jelenleg reggel fél kilenctől délután fél négyig lehet használni a pályát.

A napijegy felnőtteknek 390, gyermekeknek 310 koronába kerül.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel FIS csillagcsillagcsillag
Magas-Tátra egyik legszebb részén, a Csorba-tó közelében található a fenyőerdővel övezett Hotel Fis, a télen is, nyáron is üzemelő négyüléses felvonótól mindössze 150 méterre. A hotelben pezsgőfürdő, többféle szauna és fitneszterem várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.