Menü ≡

Reiteralm (Schladming): a hétvégén már lehet síelni!

2006.11.06.
Azok számára, akiknek már elvonási tünetei vannak a behavazott fenyőfák hiányától, és akik egy esetleges rosszidő esetén nem szeretnének a gleccseren botorkálni, bizonyára örömteljes hír a következő: a Schladming sírégióban fekvő Reiteralm ezen a hétvégén (november 11. és 12) megnyitja kapuit.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
Ezzel Ausztria első síterepe lesz - a gleccsereket nem számítva -, aki elindítja a 2006/2007-es szezont.

Már múlt hét szerda óta, vagyis november elsejétől bőszen üzemelnek a hóágyúk, ráadásul Holle Anyó sem volt szűkmarkú, hiszen Reiteralm felett az elmúlt napokban alaposan megrázta dunyháit, minek eredményeként 80 cm friss hó hullott a lejtőkre.

A hétvégén a Silver-Jet nyolcfős kabinos felvonó és a hatüléses fog üzemelni. Ami a pályákat illeti a Gasselhöhe Világkupa pályán (1-es), a 3a jelzésű lejtőn és a Muldenabfahrt-on (3-as) lehet a szezon első íveit húzni. A pályák tökéletességét jelzi, hogy az osztrák síválogatott szlalomspecialistái, így Raich vagy éppen Matt holnaptól itt fognak edzeni.

Az előszezonban kedvezményes árakat kínál Reiteralm, tehát a napi jegy 34,50, a délelőtti pedig 29 euró lesz. A bérleteket minden esetben keycard-ra adják ki, aminek letéti költsége három euró, amit a nap végén a kártya leadásával visszakapunk. Fontos megjegyezni, hogy a Ski Amadé és a Salzburg Superskicard szezonbérletek majd csak november 18-tól érvényesek!

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »