Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A fiatalok féláron síelhetnek hétvégén Hochkaron

2007.04.12. Stánicz Balázs

A "Go for ski" kezdeményezést nem régen hívták életre. Az akció keretében a szezon bizonyos napjain féláron lehet síelni és hódeszkázni a programban résztvevő síközpontokban. Jelenleg több mint 100 osztrák síparadicsom szerepel benne.
Hochkar
Hochkar

Hochkaron a mostani hétvégén, azaz április 14-én és 15-én lesznek újra "Go for ski" napok, amelynek keretében a 18 évnél fiatalabbak féláron csúszhatnak! Ez azt jelenti, hogy a gyermekek 7,25, míg a fiatalok 10,75 euróért kapják a napi bérletet!

A szervezők gondoltak a beutazásra is, s az említett napokon ez is olcsóbb lesz, méghozzá 30 %-kal, a kedvezmény csak is az osztrák vasutakra vonatkozik.

A következő érdekes program április 21.-én lesz, amikor is a FIS alpesi sí VK versenyeken is szereplő, hochkari származású Andreas Bruderrel lehet majd együtt síelni. Találkozás reggel kilenc órakor a Sporthaus Hochkarnál.

Az alsó-osztrák síterepen hagyományosan május elsejével tervezik a szezon zárását. Jelenleg optimális hóviszonyok vannak, kellemes hőmérséklet és csodálatos napsütés mellett. Az összes sífelvonó üzemel.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓK (3)
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.