Menü ≡

Elégedettek a stájer pályák a síszünet forgalmával

2007.02.27. | Szerző: Bata Attila
Elégedettek a stájer pályák a síszünet forgalmával Véget ért a síszünet a stájerországi síterepeken és végre az elégedett véleményeket is lehetett hallani a síterepek üzemeltetőitől. A szálláshelyek tele voltak, a többnapos bérletek szépen fogytak, egyedül a napijegyekből tudtak néhány helyen kevesebbet értékesíteni, mint amennyit reméltek.
h i r d e t é s

Zirbitzkogel terepén az összes szálláshelyet kiadták, de a napijegyek forgalma legalább 20 százalékkal kevesebb volt mint tavaly. Hasonló volt a helyzet a Hohe Tauern síterepén. Az előre lefoglalt szállások gazdái mind megérkeztek, és kitöltötték az egyhetes turnusokat, de az időjárástól nagyon függő napijegyek forgalma eléggé kedvezőtlenül alakult. Az elmaradt havazások miatt legalább kétharmaddal kevesebb egynapos bérlet fogyott az idei síszezonban mint tavaly.

Azonban vannak olyan síterepek a közelben, amelyek a hóínség ellenére is remek forgalmat bonyolítottak le az idén. Közéjük tartozik Kreischberg, ahol - a síterep tájékoztatása szerint - az idén hat százalékkal nőtt a látogatók száma és becslések szerint a bevétel is ennyivel emelkedett. Nem panaszkodnak Tauplitz síterepén sem az idei síszünet forgalmára. Az idén 15 százalékkal több vendéget fogadtak mint tavaly, és a napijegyek eladása is emelkedést mutat. Szintén a szerencsés síterepek közé tartozik Hebalm, ahol az idén jóval több vendéget fogadtak mint a tavalyi szezonban.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »