Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elégedettek a stájer pályák a síszünet forgalmával

2007.02.27. Bata Attila

Véget ért a síszünet a stájerországi síterepeken és végre az elégedett véleményeket is lehetett hallani a síterepek üzemeltetőitől. A szálláshelyek tele voltak, a többnapos bérletek szépen fogytak, egyedül a napijegyekből tudtak néhány helyen kevesebbet értékesíteni, mint amennyit reméltek.

Zirbitzkogel terepén az összes szálláshelyet kiadták, de a napijegyek forgalma legalább 20 százalékkal kevesebb volt mint tavaly. Hasonló volt a helyzet a Hohe Tauern síterepén. Az előre lefoglalt szállások gazdái mind megérkeztek, és kitöltötték az egyhetes turnusokat, de az időjárástól nagyon függő napijegyek forgalma eléggé kedvezőtlenül alakult. Az elmaradt havazások miatt legalább kétharmaddal kevesebb egynapos bérlet fogyott az idei síszezonban mint tavaly.

Azonban vannak olyan síterepek a közelben, amelyek a hóínség ellenére is remek forgalmat bonyolítottak le az idén. Közéjük tartozik Kreischberg, ahol - a síterep tájékoztatása szerint - az idén hat százalékkal nőtt a látogatók száma és becslések szerint a bevétel is ennyivel emelkedett. Nem panaszkodnak Tauplitz síterepén sem az idei síszünet forgalmára. Az idén 15 százalékkal több vendéget fogadtak mint tavaly, és a napijegyek eladása is emelkedést mutat. Szintén a szerencsés síterepek közé tartozik Hebalm, ahol az idén jóval több vendéget fogadtak mint a tavalyi szezonban.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Pension Kreischberg/Egger-Feiel
Hangulatos kis osztrák családi panzió szobákkal és egy új apartmannal Kreischbergtől 5 percre. Szolgáltatásai: reggeli, szauna, wifi, síbusz, játszószoba, társalgó.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kreischberg csillagcsillagcsillag
2016-ban felújított családias hangulatú kutyabarát panzió, 2-6 fős szobákkal, ellátással. A szállással szemben lévő sípálya kb. 1 km-re található, síbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Rosenkranz Üdülőházak csillagcsillagcsillag
Igazi kis alpesi paradicsom 1.100 méter magasságban, 3,5 km-re Kreischbergtől. 2-10 fős, régi osztrák bútorzatú apartmanok önellátással, társalgóval, reggeli zsemleszervizzel és közös szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.