Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A fiatalok féláron síelhetnek hétvégén Hochkaron

2007.04.12. Stánicz Balázs

A "Go for ski" kezdeményezést nem régen hívták életre. Az akció keretében a szezon bizonyos napjain féláron lehet síelni és hódeszkázni a programban résztvevő síközpontokban. Jelenleg több mint 100 osztrák síparadicsom szerepel benne.
Hochkar
Hochkar

Hochkaron a mostani hétvégén, azaz április 14-én és 15-én lesznek újra "Go for ski" napok, amelynek keretében a 18 évnél fiatalabbak féláron csúszhatnak! Ez azt jelenti, hogy a gyermekek 7,25, míg a fiatalok 10,75 euróért kapják a napi bérletet!

A szervezők gondoltak a beutazásra is, s az említett napokon ez is olcsóbb lesz, méghozzá 30 %-kal, a kedvezmény csak is az osztrák vasutakra vonatkozik.

A következő érdekes program április 21.-én lesz, amikor is a FIS alpesi sí VK versenyeken is szereplő, hochkari származású Andreas Bruderrel lehet majd együtt síelni. Találkozás reggel kilenc órakor a Sporthaus Hochkarnál.

Az alsó-osztrák síterepen hagyományosan május elsejével tervezik a szezon zárását. Jelenleg optimális hóviszonyok vannak, kellemes hőmérséklet és csodálatos napsütés mellett. Az összes sífelvonó üzemel.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.