Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyári szezonnyitó Franz Klammerrel a Wörthi-tónál

2007.04.23.

Nyári szezonnyitó Franz Klammerrel a Wörthi-tónál Karintiában még soha nem kezdődött ilyen nagy felhajtással a nyár. 2007. május 3-tól 6-ig két látványos eseménnyel köszöntik a nyári szezon beköszöntét a Wörthi-tó partján. Május 5-én a Wörthi-tó Motion-Day alkalmából a mozgásé a főszerep.

A kínálat a Pörtschach pompás tóparti sétányán rendezett gyermekfutástól, a duatlonon át egészen a tömegfutásig terjed. A sportos nap zárásaként vidám mulatság várja az üdülővendégeket, ahol prominens sportolók, mint az egykori profi kerékpáros Georg Totschnig vagy az osztrák sílegenda Franz Klammer is tiszteletét teszi.

A sportos aktivitások sora május 6-án, vasárnap folytatódik - mégpedig az autómentes nappal. Ez azt jelenti, hogy a Wörthi-tó körüli utak kizárólag a kerékpárosoké, görkorcsolyásoké és túrázóké. Akinek a 17 kilométeres hosszú és 1,6 kilométer széles tó körüli túra túl hosszú lenne, az a kirándulás egy részét sétahajón is megteheti. A nyári szezonnyitóhoz: két éjszaka reggelivel már 49 eurótól foglalható a karintiai idegenforgalmi hivatalnál.

A Ladys-Weekend jelenti a másik kiemelkedő fénypontot a nyári szezonnyitó idején. A kezdeményezés keretén belül egyedülálló ajánlatok várják a hölgyvendégeket. Ezek a reggeli tai chitol és qi gongtól az autóteszten, golfversenyen, görkorcsolya, szépségápoló és salsa workshopokon át egészen a férfi sztriptízzel egybekötött esti szórakozásig terjed. A Ladys Weekendet ízlésesen egy különleges borokat felvonultató ünnepi vacsora nyitja meg május 3-án, a zárást pedig egy hangulatos vasárnapi ebéd jelenti május 6-án.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.