Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvező változások az idei salzburgi szezonbérletben

2007.09.19. Bata Attila

Kedvező változások  az idei salzburgi szezonbérletben Úgy tűnik egyre sikeresebb a Salzburg Super Ski szezonbérlet, amellyel a tartomány legjobb síterepein lehet síelni. Az idén újabb síterepekre terjesztik ki az érvényességét, jóval hosszabb időtartamra szól és cserébe egy kicsivel drágább is lesz. December 5-ig, elővételben, 482 euróért lehet hozzájutni.

A salzburgi szezonbérlet már korábban sem csak a salzburgi pályákra volt érvényes, hiszen Tirol közelebbi pályáin is lehetett síelni vele. A legjobb salzburgi terepek mellett (Ski Amadé, Saalbach, Obertauern, Zell am See, Lofer, stb.) érvényes volt a tiroli Ziller völgyében és Kitzbühel környékén is, bár ezeken a terepeken csak elfogadták a bérletet, vásárolni nem lehetett.

Az előző évben beérkezett vásárlói észrevételek figyelembevételével, kedvező változások álltak be az idei szezonra érvényes bérlet jogosultságaiban. Újdonság, hogy a bérlet érvényessége jelentősen meghosszabbodott. Ha szerencsénk van, akkor az idén már november 10-től síelhetünk a 23 sírégió valamelyikén. Az érvényesség május elején jár le, így szinte hat hónap áll a bérletesek rendelkezésére, hogy minél többet síeljek az elvileg 2200 kilométer hosszúságú pályarendszeren.

Cserébe egy kissé jobban a zsebünkbe kell nyúlni, hiszen a kibővített szolgáltatások miatt 17 euróval kerül többe az elővételben vásárolt bérlet. Elővételben 482 euróba, december elejétől pedig 540 euróba kerül majd. Az 1992 után született gyerekek minden bérletet féláron kapnak meg. A bérlet továbbra sem érvényes az esti síelésekre és a mágneskártyáért fizetendő kaució attól függ, hogy melyik síterepen vásároljuk, jellemzően 2-5 eurót kell letétbe letenni.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.