Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégétől már lehet síelni Tignes gleccserén is

2007.09.27. Bata Attila

Hétvégétől már lehet síelni Tignes gleccserén is Újabb gleccserterep nyitja meg kapuit a látogatók előtt a 2007/2008-as szezonban. A franciaországi Tignes szeptember 29-én, szombaton reggeltől várja a síelőket a gleccserén. Az október 26-ig tartó előszezonban a felnőtteknek 27 euróba kerül egy napijegy. A gleccser pályáinak jót tett az előző napok havazása.

Ezen a nyáron június 23-án nyitott ki a tignesi gleccser, de a meleg és romló hóviszonyok miatt kicsit korábban kellett bezárni a tervezettnél. A kedvezőre fordult időjárásnak köszönhetően azonban szombattól újra lehet síelni a gleccseren. Az 130 hektáros területen 11 lift és összesen 20 kilométer hosszú pályarendszer várja a síelés őszi szerelmeseit.

A felnőttek 27, a gyermekek 22 euróért válthatnak napijegyet. Akik a 750x250 méteres Snowparkot is használni szeretnék, azoknak még egy hónapot várniuk kell. A park a tervek szerint csak október 27-én nyílik meg, és ezzel egyidőben a napijegy ára is 35 euróra emelkedik november végéig.

Aki november végéig jegyet vált a síterepre, az nem csak a 750 méteres szintkülönbséget élvezheti, hanem ingyenesen használhatja a síterepen található uszodát is. Gyalogosan is megközelíthető a gleccser. A háromezer méteres magasságban, jó idő esetén, a környékbeli hegyekben (Grande Casse, Grande Sassiére, Mont Pourri, Mont Blanc, stb.) lehet gyönyörködni.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.